=

Otthon-Lakberendezés

Kerítése lábazatát védje esztétikusan és hatékonyan!

Egyedi, ugyanakkor hatékony megoldást keres kerítése lábazatának fedésére? Fontos, hogy ne csak az esztétikus kivitelezésre fektessen hangsúlyt, hanem óvja is a lábazati részt. Ezt kiválóan megoldhatja kerítés fedkő alkalmazásával, ugyanis a műkő szép külsőt ad, és a víz elvezetésében is segít.

A széleskörűen felhasználható műkő már a korábbi években is nagy szerepet töltött be az építőiparban. Könnyen előállítható és megmunkálható, ezért olcsón hozzájuthatunk. Egyéni elképzelésünk szerint választhatjuk ki, pontosan hol, és milyen formában szeretnénk látni otthonunk környezetében. Nem csak ablakpárkányunk, dekoratív kerti tárgyaink, és más hasonló elemeink esetében vehetjük igénybe a műkőt. Nagyszerű megoldást nyújt kerítésünk lábazatának fedésében is. Kerítés fedkővel egyszerűen zárhatjuk le a lábazatot, ami több szempontból válhat előnyünkre. Esztétikus kivitelezésben részesülhetünk, választhatunk az egyenes és prizmás lehetőségek közül. A csapadék gond nélküli elvezetésében is nagy segítségünkre van, ezzel megóvva a kerítés lábazatát.

Kedvező áron szerezheti be építőipari tevékenységei megvalósításához szükséges anyagait, így a kerítés fedkövet is cégünktől, a Dór Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.–től! Felkészülten nyújtunk segítséget a kőszobrászat és a kőfaragás területét érintve egyaránt. Kerítés fedköveink esztétikailag teljes mértékben eleget tesznek elképzeléseinek, és emellett hosszú időn keresztül, a lábazatot tökéletesen védve biztosítják a kiváló vízelvezetést. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásainkkal kapcsolatban internetes oldalunkon, a www.dorkft.gportal.hu weboldalon!

Fordítson figyelmet kerítése kialakításának módjára, ezzel megelőzve a későbbi kellemetlenségeket! Használja ki a műkő pozitív tulajdonságait, és válassza Ön is ezt a kiváló anyagot kerítés fedkőként! Hozzáértő kivitelezés céljából, kérdései felmerülése esetén bátran keressen minket elérhetőségeinken, a 06-20-9123031–es telefonszámunkon, vagy e-mailben a dorkft@gmail.com címünkön!