=

Divat-Trend

Készítsen egyedi ékszereket strassz kövekkel!

Szabadidejében szívesen foglalkozik egyedi ékszerek készítésével, vagy esetleg már komolyabban is tevékenykedik ezen a területen? Érdemes igénybe vennie a ragasztható strassz köveket, foglalható strassz köveket. Ezekkel egyedülálló módon, elképzelései szerint alkothat szebbnél szebb termékeket.

Az ékszerek világában sokan szeretünk elveszni, és minél egyedibb, újabb darabok keresésére indulni. Ha kellő türelemmel, kitartással rendelkezünk, és kedvünk van hozzá, mi magunk is próbálkozhatunk az elkészítéssel. Ebben az esetben is, de amennyiben már régóta foglalkozunk ezzel a területtel, még inkább érdekelhet bennünket a Swarovski kristályok világa. Ezekkel az elegáns, más-más színben és méretben kapható ragasztható strassz kövekkel teljesen egyedi ékszereket tervezhetünk. Belefoghatunk foglalható strassz kövekkel való munkába is. Ezeket például Ceralun ékszergyurmába foglalhatjuk, mely többféle színben is elérhető, és szinte mindenféle fém ékszer-alkatrészhez, -alaphoz hozzáköt. Azt gondolhatjuk, hogy a Swarovski kristályok csak a feltűnést kedvelők számára okozhatnak örömet, azonban ez nem teljesen igaz, hiszen létrehozhatunk csak egy-két kővel ellátott kelléket, ami visszafogott, mégis különleges.

Műköröm, táncruha, és számos más termék díszítéséhez is kiválóak a ragasztható strassz kövek, ránk van bízva, mit szeretnénk kihozni felhasználásukkal.

Új termék a Swarovski Crystal Pixie, mely nagyon apró, homokszerű, kerek és szögletes kristályokból áll. Ezt kifejezetten körömdíszítéshez ajánlja a cég. Erről bővebben az alábbi blogbejegyzésben is olvashat:

http://strasszkiraly.blogspot.hu/2016/02/swarovski-crystal-pixie.html

A www.strasszkiraly.hu weboldalunkon Swarovski kristályok óriási kínálatával találkozhat. Swarovski strassz nagykereskedésünkben áttekinthetően, színek, méretek, és árak szerint találhatja meg a tőlünk rendelhető Swarovski kristályok mindegyikét. A ragasztható strasszkövekhez rögtön igényelheti nálunk a ragasztót is, annak megfelelően, hogy milyen anyagú termékre szánja majd őket. Tanácsokkal, tippekkel segítjük munkáját, amiket szintén elolvashat weboldalunkon, vagy a blogban. A szállítást gördülékenyen intézzük, így nem adódhat problémája ezen a téren sem.

Okozzon örömet saját maga számára, és szerezzen több vásárlót is! Lásson neki ékszerei tervezéséhez, és készítse őket Swarovski kristályokat felhasználva, saját és mások örömére is! Swarovski strassz nagykereskedésünkben rengeteg típus közül válogathat. Kérdése esetén elérhetőek vagyunk a 06-20-3919561–es telefonszámunkon, és a strasszkiraly@gmail.com e-mail címünkön!

Címkék: ,