=

Életmód

Készüljön a nyárra LPG alakformálással!

A tél elmúlt, így a vastagabb pulóvereket, kabátokat már elraktuk a következő hideg szezon kezdetéig. Ilyenkor szembesülhetünk azzal, ha a zord időkben nem igazán sportoltunk, hogy bizony pár kiló felszaladt ránk. Elkezdünk rendszeresen mozogni, örülünk, hogy megszabadulunk a kilóktól, ám a narancsbőrrel már sokkal nehezebb dolgunk lesz.

A szépségipar szinte ontja magából a különféle „csodakenőcsöket”, amik garantálhatják a javulást. Sajnos nem mindenki szerencsés, és van, akinek ezek a szerek semennyire sem használnak. A legújabb és legmodernebb eszköz most a szépségiparban az LPG kezelés, amelynek lényege, hogy különböző manőverekkel a kötőszövet mechanikai masszázsát érjük el. Az LPG testkezelés „titka” az eszköz, amivel a masszázs történik, ebben független motorizált hengerek találhatók. Csakis ez a technológia teszi lehetővé a különböző irányú és sebességű hengerekkel történő manőverek alkalmazását, amivel a masszázs történik. A háromdimenziós kezelés mobilizálja, feszesíti, tisztítja, fogyasztja, méregteleníti, újjá formálja, ellazítja a testet. Amennyiben a hengerek nem függetlenek egymástól, vagy nem motorizáltak nem lehetséges a különböző kötőszöveti mélységben való kezelés. Feszesítés esetében csak a kötőszövet felszínét kell rendbe tenni, narancsbőr esetében pedig mélyebben kell a kötőszövetet kezelni, az LPG testkezelés ezt teszi lehetővé, tulajdonképpen a lerakódott zsírt szinte „kettétöri”. Ezt a módszert endermológiának hívják, ami kötőszövet kezelésének tudománya, áttörés a testkezelésben, alakformálásban.

Az első LPG kezelés előtt egy teljes körű felmérést végzünk az ügyfelet illetően, és egyeztetjük az elérni kívánt eredményeket. Az LPG kezelőlap kitöltésével felmérjük a vendég életmódját, szokásait és a kezelés előtti állapotot, méreteket. Fotókat készítünk, aminek segítségével meghatározhatjuk a problémás területeket, és később összehasonlítási alapként használjuk őket. Javasolt a minimum 10 alkalom, hetente kétszer, ezeknek a kezeléseknek a hossza 35-50 perc.

Ha idén nem szeretné takargatni magát a strandon a narancsbőr miatt, akkor válassza szolgáltatásunkat, a Santemed Clinique De Beauté szalonban! Tájékozódjon weboldalunkon rólunk a www.santemedbeauty.hu címen. Kérdés esetén írjon e-mailt az info@santemedbeauty.hu címre, vagy hívjon a 06-30-648-0878-as telefonszámon!