=

Divat-Trend

Készüljön ápolt fogakkal és természetes mosollyal a közelgő esküvőre!

Hamarosan közeledik esküvője napja, esetleg vendégként fog részt venni és szeretne elégedett lenni fogaival, hogy a nagy eseményen bátran mosolyoghasson minden képen? Akkor sem késő ennek érdekében tennie, ha már rendkívül közel van a kitűzött időpont. Napjaink technológiai fejlettségének köszönhetően egy speciális esküvői fogászatot felkeresve meglepően gyors és hatékony változások érhetőek el fogaink megjelenésében. Igényelhet láthatatlan fogszabályozást, vagy rövid időn belüli fogbeültetést attól függően, milyen gondja vár megoldásra.

Az esküvő tervezése és az előkészületek során számos feladattal szükséges megbirkóznunk. Ha nem meghívottként veszünk részt, hanem a mi nagy napunkról van szó, ez nagyon sok stresszel jár. Gondolnunk kell minden részletre, amibe a fotók készítése is beletartozik. Nem elegendő csak a megfelelő sminkre, fodrászra és a ruhára fektetnünk a hangsúlyt, hanem más apróságokat is szem előtt tartva szabad csak készülnünk. A képen látszódni fog örömteli mosolyunk, ami miatt a fogainkra is kellő figyelmet kell fordítanunk. Bármilyen kisebb-nagyobb problémánk adódik ezen a téren, lehetőségünk van a gyors és láthatatlan fogszabályozásra, a fogbeültetésre és más hasonló beavatkozásokra. Rendelkezésünkre áll olyan egyedülálló rendelő is, ahol kifejezetten esküvői fogászat szolgáltatást is igénybe vehetünk.

Esküvőre készülve nagy segítségére lehetünk, ha igénybe veszi fogászatunk kezeléseit! BalanceMED3 rendelőnkben megbízható kezekben tudhatja magát, hiszen szakembereink szakszerű és egyedülálló munkát végeznek. Többek között vállaljuk a láthatatlan fogszabályozás, fogfehérítést és fogbeültetés eljárását, gyorsan és pontosan kivitelezve. A www.balancemed3.hu internetes oldalunkon bővebben informálódhat módszereinkről, szolgáltatásainkról.

Ne hagyja, hogy a szép smink és az alkalmi ruha mellé kevésbé esztétikus, netán elszíneződött fogak társuljanak! Tegyen ez ellen minél hamarabb budapesti fogászatunk szolgáltatásait igénybe véve! Speciális esküvői fogászatunkkal és más egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban bátran keressen fel minket telefonon a 06-1-7800120–as számunkon, vagy e-mailben az info@balancemed3.hu címünkön!