=

Karrier

Készüljön egyedi, feliratozott pólókkal az új esztendőre!

Munkavállalói számára biztosítani szeretné a szükséges, és a tevékenységük során hordható munkaruhát, ami akár egy egyedi póló is lehet? Az újév alkalmával érdemes az eddigitől eltérő, vállalkozása arculatát tökéletes tükröző, ugyanakkor kényelmes egyedi pólókat nyújtania dolgozói részére, amelyeken pólónyomással nagyszerűen megjelenítheti cége logóját is.

Olyan területen tevékenykedve, ahol munkatársaink legjobb, ha egyedi pólót viselnek, feladatkörüknek megfelelően, tanácsos minél kiválóbb minőségű termékek mellett döntenünk, ezzel is hozzájárulva sikeres eredményeikhez. Amennyiben pedig népszerűsíteni szeretnénk magunkat, és akár rendezvényekre látogatunk, vagy mi magunk vállaljuk más cégek számára ezt a feladatot, elengedhetetlenek a pólónyomással készült ruhák. Nem tartozik a legegyszerűbb teendők közé ennek a tökéletes megoldása, de transzfernyomást teljesítő, sőt egyedi pólókat akár közvetlenül gyártó szolgáltatónál gond nélkül megrendelhetjük új kellékeinket.

Szitanyomással, transzfernyomással, ígypólónyomással is foglalkozó cégünknél igényei szerint terveztetheti, majd készíttetheti el egyedi pólóit, és egyéb más kellékeit. Színvonalas kivitelezésben, kifogástalan minőségű anyagokkal dolgozva teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Nem csak a pólónyomást vállaljuk, hanem különféle színben és formában maguknak a termékeknek a forgalmazásával is foglalkozunk, ezért nálunk a pólónyomásra szánt ruhadarabokat is egyszerűen, kedvező áron rendelheti meg. Szerezzen teljes körű információt tevékenységeinkkel kapcsolatban a www.stepkft.hu weboldalunkat felkeresve!

Adjon át munkatársainak kényelmet biztosító munkaruházatot, akár benti helyiségekben, akár pedig szabadtéren várhatóak feladataik! Egyedi pólói megrendelése céljából forduljon hozzánk, ugyanis a transzfernyomást gördülékenyen, kedvező áron biztosítjuk! Keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, a 06-94-345234 –es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk e-mailt az info@stepkft.hu címünkre!