=

Egyéb, Gasztronómia

Készüljön fel a befőzési időszakra Tupperware termékekkel!

Már csak egy hónap van hátra a nyárból, ilyenkor kezdődik el a befőzési időszak, ugyanis az idénygyümölcsök – és zöldségek többsége már beérett, így nincs más hátra, mint belefogni a savanyúságok, kompótok, lekvárok elkészítésébe!

Mielőtt elmerülnénk a főzési folyamatokban, mérjük fel a konyhánkban található, befőzéshez szükséges eszközök mennyiségét és állapotát! Nagyon fontos, hogy a befőzéshez csakis tiszta edényeket, kanalakat használjunk, ugyanis, ha bármilyen szennyeződés kerül a lekvárba, vagy a savanyúságba, a végeredmény sikertelen lesz, így a befőzésre fordított idő és energia elvész!

A befőzéshez a legszükségesebb eszközök természetesen a befőttesüvegek, nélkülük elképzelhetetlen egy augusztusi lekvárfőzés! Az üvegeket mielőtt megtöltjük, rendesen mossuk át, fertőtlenítsük megfelelően, így eltüntethetjük a szennyeződéseket, különböző baktériumokat!

Ne feledkezzünk meg a mérőpoharakról sem, ugyanis a befőzéshez szükséges alapanyagok mennyiségét pontosan kell kimérni! A Tupperware termékek között megtalálható a Mérő Mix Pro, amely többfunkciós, így nemcsak méréshez alkalmas, hanem keveréshez, és szűréshez is!

Minden konyhában megtalálhatók a különböző méretű kanalak, de a befőzéshez lehetőleg olyan kanál álljon rendelkezésünkre, amelyet csakis erre a célra használunk! Befőzéshez a legideálisabb választás a Tupperware Mesterfogás mindenes kanala, ami rendkívül strapabíró, kóstoláshoz kiváló, a folyamatos keveréshez pedig válasszuk a Tupperware Mesterfogás keverőkanalat és

ha aprítani szeretnénk, csakis Tupperware szilikon vágódeszkát használjunk a művelethez!

A Tupperware kínálatában minden olyan eszközt megtalál, amire szüksége lehet a befőzés során! Szerezze be a minőségi eszközöket a Siraya Therapy Kft. kínálatából! A Tupperware termékekért keresse fel honlapunkat, a www.tupperakciok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-399-8588-as számon, vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!