=

Otthon-Lakberendezés

Készüljön fel időben a rovarinvázióra, használjon szúnyoghálót!

A téli mogorvaságot és kopárságot követően elérkezik az újjáéledés időszaka, amikor minden színekbe borul és egy mély lélegzetet véve újult erőre kap. Bár a természet csodálatos, és ebben az időszakban az emberekre gyakorolt pozitív hatása is mérhető, sajnos magával hozza pár kellemetlen szegmensét is, mint a rovarok.

Ez a bosszantó körülmény kint a természetben nem zavaró, ám az otthonunk nyugalmában annál inkább! Ezért nyújt tökéletes megoldást a megfelelő szúnyogháló alkalmazása!

Több okból kifolyólag is megéri szúnyoghálót felszereltetni! Egyfelől, mert távol tartja otthonunktól a nem kívánatos „vendégeket”, vagyis a rovarokat. Másfelől azonban egy másik kellemetlenségre is megoldást kínál, ugyanis bizonyos növények terméseit is felfogja, melyek ez által nem kerülhetnek be légutakinkba. Ez utóbbi elsősorban az allergiásokra nézve fontos szempont. De miért is fontos bizonyos rovarok távoltartása otthonunktól?

A szúnyogok rajzása az első meleg időszaktól kezdve megfigyelhető, bár a legkiemeltebb időszak a nyári hónapokra tehető. Ekkor szervezetünknek meg kell küzdenie a kánikulával, így minden felesleges zavaró tényezőtől óvnunk kell. A szúnyogháló lehetőséget biztosít, hogy akár egész éjszaka zavartalanul pihenhessünk nyitott ablaknál, anélkül, hogy bármilyen rovar a fülünkbe zümmögne. Emellett a szúnyog csípése roppant kellemetlen, viszkető és fájó, akár veszélyes is lehet! Megannyi parazitát és fertőzést terjeszt, melyek főként gyerekekre, idősekre és háziállatokra jelentenek fenyegetést!

A megfelelő szúnyogháló alkalmazásával emellett kizárhatjuk a májusi cserebogarakat, a szitakötőket és minden rovart, ami csak nyugalmunkat zavarná! Cégünk kínálatában esztétikus és színvonalas termékek közül válogathat, melyek nem csak megóvják, de különlegessé is teszik otthonát!

Látogasson el honlapunkra, a www.albalamella.hu weboldalra, és tekintse meg szúnyoghálóinkat! Kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal telefonon, a +36-70-420-1933-as számon, vagy e-mailben az info@albalamella.hu címen!