=

Otthon-Lakberendezés

Készüljön fel időben a rovarok ellen!

Ugye az Ön számára is ismerős az, amikor a pihenését megzavarja egy otthonába betévedt rovar? Ha pedig több is jelen van, még inkább nehezebbé tehetik az életét. Annak érdekében, hogy családjával együtt komfortos, egészséges életvitelük lehessen, célszerű még a melegebb idő beköszönte előtt szúnyoghálókat felszereltetnie.

Szinte mindegyikünk számára okoztak már kellemetlen pillanatokat a különféle rovarok akár lakásunkban, akár a szabad ég alatt töltöttük időnket. Meglehetősen nehéz gondtalanul pihennünk vagy éppen fontos tennivalóinkat elvégeznünk, ha váratlanul bogarak zavarhatnak meg minket, gyermekkel élve pedig kifejezett hangsúlyt szükséges fektetni arra, hogy ne kerüljenek a közelbe ezek az élőlények. Remekül megóvhatjuk otthonunk belső terét, ha szúnyoghálókat szereltetünk fel, ám kérdésünk adódhat azzal kapcsolatban, hogy mit tegyünk az ajtók esetében, amire válaszként szolgál a szúnyoghálós ajtó. A szúnyoghálókat elképzelésünk szerinti kivitelezésben választhatjuk ki, valamint keretes vagy elhúzható változattal is találkozhatunk.

A rovarok elleni hatékony védelem céljából minőségi, igényei szerint kialakított szúnyoghálókat és szúnyoghálós ajtókat nyújtunk a Fény Őr Kft. munkatársaiként! Többféle típusból válogathat, amelyek kivétel nélkül megbízhatóak és hosszú távon helytállóak. Informálódjon bővebben termékeinkről és szolgáltatásainkról honlapunkon, a www.parkanydiszkont.com-on!

Nyílászáróit tartsa nyitva gond nélkül bármennyi időn keresztül, az év bármelyik hónapjában, hiszen szúnyoghálókkal tökéletes védelemben részesülhet a különféle rovarok ellen! Éljen egészségesen és kényelmesen akár egyedül, akár kisgyermekkel együtt és élvezze mindig a friss levegőt! Igényeljen ablakaira méretezett szúnyoghálókat vagy szúnyoghálós ajtót, hogy háza egésze biztonságban lehessen a betolakodóktól! Bármilyen kérdése adódik, keressen minket elérhetőségeinken, a 06-20/3666151-es telefonszámunkon, vagy e-mailben, az info@redonydiszkont.hu címünkön!