=

Anyaság

Kezdődik a suli: Hátizsákok és tornazsákok minden korosztálynak

A nyárnak hamarosan vége, közeleg a nagy szeptemberi becsengetés. Ez minden iskoláskorú kicsinek és nagynak ugyanazt jelenti: mindjárt kezdődik az iskola. Ideje nem csak lélekben, de gyakorlatban is felkészülni arra, hogy vége a nyári szünidő biztosította szabadságnak, újra be kell ülni az iskolapadba. Ez azonban korántsem jelent csupa szomorú dolgot, sőt. Ismét van rá alkalom, hogy rengeteg új ismeretet szerezzen minden új és régi tanuló, új információkkal töltsék meg a füzeteiket és a fejüket is.

Mindehhez fontos néhány alapvető felszerelés beszerzése. Füzetek, íróeszközök, tankönyvek, technika és rajz felszerelés, torna cucc. Megannyi dolog, ami egy iskolás tárgyai közül nem hiányozhat. Ezek nélkül nincs tanulás, nincs jegyzetelés, nincs házi feladat. De mibe rakjuk őket? A megfelelő iskolatáska, hátizsák kiválasztása szintén halaszthatatlan feladat, meg kell lennie, még mielőtt becsengetnek!

Manapság az iskolás gyerekek hatalmas súlyokat kénytelenek cipelni, hiszen minden nap hozzák-viszik az összes tanórához szükséges felszerelést, könyvet, tesi cuccot. Ehhez olyan iskolai hátizsák szükséges, ami sokoldalú. A gyerekek azt szeretnék, ha az iskolatáska szép lenne, menő lenne, mesés, szuperhősös, színes, márkás dolog. A szülők pedig azt szeretnék, ha praktikus lenne és a gyerek egészségét nem veszélyeztetné. Vajon mindkét oldal meg kaphatja, amit szeretne?

Igen, ez lehetséges! A tökéletes iskolatáska nem csupán jól néz ki, de elegendő hely van benne a könyveknek, füzeteknek, ráadásul stabil a tartása, elég merev ahhoz, hogy alátámasztást biztosítson a gerincnek, de nem kényelmetlen.

Ha hátizsákok és tornazsákok hatalmas választékából szeretne válogatni, ráadásul mindezt kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el weboldalunkra, a www.sportvilag.addel.hu –ra, és tekintse meg termékeink széles kínálatát! Ha bármilyen kérdése merülne fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 0670/415-5164 telefonszámon, vagy a sportvilag@sportvilag.com e-mail címen!