=

Karrier

Kifogástalan fordításra van szüksége?

Egyre több alkalommal kap idegen nyelvű leveleket? Netán hivatalos nyomtatványok fordítására van szüksége, ugyanis ezek nélkül nem teljesítheti megfelelően a munkáját? Pontos, megbízható megoldáshoz juthat, és időt, energiát spórolhat, ha egy fordító iroda segítségét kéri. Bármilyen típusú iratok fordítását igényli, tapasztalt szakemberek által kiváló eredményben részesülhet, és gondtalanul végezheti tevékenységét.

Az üzleti életben és a különféle szakterületeken egyaránt szükségünk lehet az idegen nyelvű nyomtatványok, levelek, vagy hivatalos dokumentumok fordítására. Az egyes szavak mást jelenthetnek eltérő szövegkörnyezetben, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy fordítjuk őket. A legtöbb esetben pontos fordítást igénylünk, hiszen ez által folytathatjuk munkánkat probléma nélkül. Ha nincs olyan munkatársunk, aki meg tudná ezt oldani, vagy nem szeretnénk ezzel sok időt veszíteni, akkor a legjobb megoldás egy fordító iroda szakembereihez fordulni.

Színvonalas idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtunk az M&M Translation Services Kft. munkatársaiként. Szinte nincs olyan specifikus szakterület, amiben nem rendelkezünk tapasztalattal. Online és személyesen is lehetőséget adunk a kapcsolattartásra. Fordító irodánk megbízható a hivatalos fordítással, a szakfordítással, a lektorálással, a tolmácsolással és számos más, hasonló típusú feladattal. Modern fordítássegítő eszközökkel végezzük a fordítást. Többszöri ellenőrzést követően adjuk át munkánkat a tökéletes minőség elérése érdekében. Egyedi árajánlatot adunk, hiszen minden esetben más-más kérésről van szó. Bővebb információért látogasson el fordító irodánk honlapjára, a www.mmts.hu-ra!

Ne pazaroljon időt a fordításra, ha nehézségekkel jár! Ügyeljen a precíz, alapos munkavégzésre, amely során elengedhetetlen az idegen nyelvű szövegek pontos megértése! Bízza fordító irodánk munkatársaira a feladatokat, és oldja meg teendőit nehézségek nélkül! Jelezze felénk igényeit, és tegye fel kérdéseit bizalommal! Keressen fel bennünket telefonon, a 06-24-898-257-es számunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@mmts.hu e-mail címre!