=

Anyaság

Kiránduljon együtt az egész család!

Most, hogy beköszöntött a nyár és az idő is egyre kellemesebb, az erdők, a dombok és a legjobb túrahelyek szinte hívogatnak bennünket. Szerencsére akkor sem kell nemet mondani a túrázásra, hogyha gyermekünk van, hiszen a helyzet egyértelmű: visszük őt is! Nem kell félni attól, hogy a gyerek nem fogja bírni, csupán arra kell figyelni, hogy, ha elfárad, segítsünk neki: vegyük fel, ültessük a nyakunkba, álljunk meg egy pici pihenőre, vagyis haladjunk lassan, de biztosan.

Mielőtt nekiindulnánk a nagy kalandnak, mindenképpen érdemes néhány dolgot előkészíteni vagy beszerezni. Az első a megfelelő gyerekruha. Fontos, hogy a túrázás helyszínéhez igazodva válasszunk gyermekünk számára kényelmes cipőt és nadrágot, valamint legyen nálunk pulcsi, esetleg mellény is. Akár az erdőben, akár nyílt téren vagyunk, nem árthat a gyermek fején egy sapka, mely véd a rovaroktól és a napszúrástól. A gyerekruhák pakolásánál próbáljunk olyan ruhadarabokat magunkkal vinni, melyeket nem fogunk sajnálni, ha esetleg elszakad, megrongálódik.

A gyerekruhákon kívül gondoskodnunk kell a gyerek hálózsákról is, amennyiben sátorozást is tervezünk. Nagyon fontos, hogy kisgyermekünk ne aludjon rendes, felnőtt hálózsákban, mert az balesetveszélyes és kényelmetlen lehet. A gyerek hálózsákot könnyebb és kezelhetőbb, mint a nagy verzió – már csak ezért is előnyösebb egy ilyenre beruháznunk.

A kényelmes és túrázáshoz a kiváló gyerekruhát olcsón beszerezheti nálunk, a Ruhásdoboz áruházban! Tekintse meg online gyerekruha webáruházunkat, válogasson kedve szerint, és ne habozzon rendelni, ha megtalálta a tökéletes darabokat! Gyerek hálózsákot is talál nálunk, így nem kell több helyen keresgélnie!

Keresse fel weboldalunkat, melyet a www.ruhasdoboz.hu címen érhet el, kérdésével, kérésével pedig írjon nekünk a vevoszolgalat@ruhasdoboz.hu e-mail címünkre, vagy hívjon telefonon a +36-20/344-5284-es számunkon!

Ha Ön is a tökéletes ruhadarabokat keresi gyermekének, forduljon hozzánk bizalommal!