=

Divat-Trend

Kis méretű, egyszerű tetoválások készítése: melyek a legnépszerűbb minták?

Ha a tetoválások szóba kerülnek, az emberek többségének azonnal a látványos és nagy, színes minták jutnak az eszébe, azonban manapság nem feltétlenül ezeket a mintákat választják a vendégek. Az utóbbi pár évben előtérbe kerültek a kis méretű, egyszerű tetoválások, ugyanis ízlésesek és egyes minták kifejezetten bájosak ekkora méretben. Amikor a vendég a kis méretű, egyszerű tetoválás készítését választja, a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy mi legyen a minta. Óriási a választék, szinte bármi elkészíttethető, viszont egyes mintáknak jelentésük is van, amit érdemes figyelembe venni a tetoválás készítésekor, hiszen nem mindegy, hogy milyen tartalommal bíró ábrát fog az ember viselni élete végéig. Fontos továbbá, hogy a részletes minták nem mutatnak jól kis méretben, ezért célszerű szakértővel konzultálni.

A kis méretű, egyszerű tetoválások készítését sok hölgy választja, akik közül többen is szívesen döntenek a pillangó minta mellett. Ez egyúttal az átalakulás szimbóluma is, tehát, ha éppen valamilyen fontos esemény miatt szeretne tetoválást készíttetni, ami hatással van a személyiségére, érdemes elgondolkodni a pillangó mintán. Mostanában a kis méretű tetoválásokkal kapcsolatban a bolygó témák roppant népszerűek, amik az álmok, célok beteljesülését szimbolizálják. Ha motiváció céljából dönt tetoválás készítés mellett, ajánlott ezekben a mintákban gondolkodni, amik nőkhöz és férfiakhoz egyaránt illenek. A természetbarátok a kis méretű tetoválások készítésekor értelemszerűen az állatos, növényes témákat részesítik előnyben. A különböző virágminták a nőiességet képviselik, az állatos témák közül a közkedvelt tappancs motívum pedig mindig a saját háziállatra utal.

Ha Ön is kis méretű, egyszerű tetoválás készítés mellett döntött az említett minták felhasználásával, vagy más elképzelése lenne, keresse a Silver Tattoo Szalont! Tetoválóink igényes mintát fognak készíteni szalonunkban. Referenciáinkról, szolgáltatásainkról weboldalunkon tájékozódhat, amit a www.tattoosilver.hu címen ér el. Kérdés esetén keressen minket telefonon a 06-20-497-5171-es számon vagy írjon e-mailt a tattoosilver@gmail.com címre!