=

Programok

Kis szürkék

Emberek milliói töprengenek el azon, hogy vajon létezik-e Földön kívüli élet. Tényleg léteznek UFO-k vagy csupán néhány ember őrült agyszüleménye? Ha mégis valóság, miért titkolta el oly sokáig az amerikai kormány, hiszen e rejtélyes lények létezése a hétköznapi emberek fantáziáját is úgyanúgy izgatja, mint bárki másét. Évtizedekre visszanyúló misztikusságuk most felelevenedik itt Magyarországon nyíló AREA 51 PROJECT világában, a HANGÁRBAN!

 

UFO

UFO

Az 1940-es évek vége és az 1950-es évek eleje mindent megváltoztatott az Egyesült Államokban. A második világháborút követő években, amikor az USA épp megnyerte a háborút, furcsa jelenségek összességére lett figyelmes, amely az egész emberiség jövőjét megváltoztatta. 1947-ben egy űrhajó zuhant le Új-Mexikóban, 1952-ig pedig legalább tizenhat ilyen zuhanásról értesült az USA kormánya. Ezek közül csupán egy élő idegen került a kormány birtokába. Ez az eset óriási port kavart, nem lehetett tudni, mi is pontosan az igazság. Videóanyag is előkerült az eset kapcsán, de sokan megcáfolták ennek valóságtartalmát. A „Roswelli eset” azóta is emlegetett.

Ezek után emberek százai lettek tanúi furcsa eseményeknek, repülő csészaljaknak és vörösen izzó fényeknek. Oroszországban is rengeteg magas rangú katona, repülőgép-irányító kapitány, valamint közember is bejelentette az elmúlt évtizedek során, hogy ismeretlen repülő tárgyat láttak. Így később nyilvánosságra hozták a KGB titkos dossziéit. Nálunk, itt Magyarországon is történt már számos UFO észlelés, illetve az állítások szerint emberrablás is.

Az UFO-k már évtizedek óta foglalkoztatják az emberiséget, szinte megunhatatlan téma, mindig előkerül egy titkos dokumentum a múltból vagy történnek újak. E változhatatlan kíváncsiság eredményeképp született meg egy 3. típusú interaktív élményszínház, amely az UFO-k misztikuma köré épül, egy leleplező felfedezés, amely után talán választ kaphatunk eddig meg nem válaszolt kérdéseinkre. Mivel az előadás interaktív lesz, az emberek nem passzívan, ülve figyelik majd a bemutatót, hanem sétálgathatnak, így részeseivé válnak az eseményeknek. Beléphetnek egy űrhajóba, ahol nem éppen földi élmények fogadják őket. Az egész olyan lesz, mint egy film. Azonban felmerül az emberben a  kérdés: valóban egy olyan előadással szembesülnek majd, amely profi szinten van kivitelezve vagy csak egy álcázott, titkolt valósággal találkoznak? Természetesen a választ mindenki döntse el saját maga!

Leleplező felfedezés

Leleplező felfedezés

 

Budapest legújabb látványossága október 26-án nyitja meg kapuit és folyamatosan, 70 percen keresztül esnek majd egyik ámulatból a másikba az odalátogatók. A belépési rend 100 fős csoportokban zajlik keddtől vasárnapig. A jegyek 3500ft-ba fognak kerülni.

 

 Lemák Ági 

 

Címkék: , , , , ,