=

Anyaság

Kismamaként fordítson kiemelten nagy figyelmet testére!

A várandósság ideje alatt korábban nem tapasztalt, különleges folyamatok mennek végbe. Fontos, hogy a kismama kellő felelősséggel viszonyuljon, és nagy figyelmet fordítson erre a megváltozott fizikai állapotra szülés előtt és után is úgy, hogy a legjobb minőségű termékeket használja.

A saját és a kisbaba egészsége megóvása érdekében kiemelt gondoskodás szükséges. Nagyon fontos a vitaminokban gazdag, kiegyensúlyozott étkezés. Az egészséges táplálkozás, az ideális étrend kialakítása mellett számos más ugyanilyen fontosságú tényezőkre szükséges ügyelni. Nem elhanyagolható a kényelmes ruhák viselése és a rendszeres mozgás sem, hiszen jó fizikai állapotban kell lenni szüléskor, a legnagyobb igénybevételt jelentő napon.

Cégünk weboldalán, a www.medicahumana.hu honlapon különféle kismama termékeket talál, melyek között rendelkezésre áll minden szükséges kellék, melyek nélkülözhetetlenek ebben a csodálatos időszakban. Egészségmegőrző termékeink közül leghasznosabbak a kényelmet biztosító lábbelik, talpbetétek, a kompressziós harisnyák, és a gerincet kímélő egyéb eszközök.  A különböző mellápoló készítmények a terhesség utolsó időszakában és az ezt követő hónapokban is fontos szerepet játszhatnak, mivel felkészítik a szoptatásra, ápolják az érzékeny területet.

A hormonális változások hatásaként a mellek fokozottan érzékenyebbé válnak, folyamatosan növekednek, ahogy a véráramlás is megnövekedik. A szoptatás előkészítése érdekében történnek ilyen mértékben változások. Már a terhesség ideje alatt fordítson gondot keblei megóvása érdekében! Keressen puha és szellős anyagú melltartót, amely a terhesség alatt kiválóan illeszkedik, és jól tartja a melleket! Különféle kellékek használatával megfelelően ápolhatja testét, a várandósság idejére és az ezt követő időszakra kifejlesztett kismama termékekkel.

A kisbaba megérkezése után az egyik legnagyobb segítséget nyújtó termék a mellszívó. Webáruházunkban az egyszerű kézzel pumpálható mellszívóktól egészen az elektromos mellszívóig többféle szerkezet közül választhat. Közös tulajdonságuk, hogy könnyen összeszerelhetőek és tisztíthatóak. A maradék anyatej lefejtésére szolgál az elektromos mellszívó, melynek használatával lehetősége van a mellben maradt tejet fájdalommentesen lefejni. Ezzel a módszerrel elkerülhető a keblek kellemetlen feszülése, gyulladása. A mellszívó készülékek használatával olyankor is megetethető a kisgyermek, akár az apuka segítségével is, ha éppen a szoptatásra alkalmatlan helyen tartózkodik.

A Medica Humana Kft. gyógyászati üzlet hálózata az ország teljes egészét átfogja. Az egészséges életmódhoz szükséges termékek szinte mindegyikét megtalálja nálunk. Kifejezetten kismamák számára forgalmazott termékeink nagy választékát találja honlapunkon!

Vásároljon magas színvonalú terméket egészsége megőrzése céljából! Kérje tanácsunkat, teljes körű tájékoztatásunkat a 06-1-374–9086–os telefonszámon vagy e-mailben az info@medicahumana.hu címen!