=

Anyaság

Kismamaként igényeljen szakszerű segítséget hivatali ügyekben!

Alig várja, hogy világra jöjjön kisbabája, a megfelelő körülmények megteremtése érdekében pedig mindent megtesz? Nem szabad megfeledkeznie a hivatalos ügyek intézéséről sem, hiszen az újszülött okmányok nagy jelentőséggel bírnak. Lehetősége van segítségül kérni olyan szakemberek munkáját, akik teljes körűen, a várandósság időszakától a gyermek 3 éves koráig vállalják ezen feladatok megoldását, így nem szükséges elszakadnia gyermekétől rövid időre sem, nem kell a tb ellátások néha bonyolult útvesztőjével a figyelmet elvonni.

Kisbabánk érkezése előtt rengeteg tennivaló vár ránk, születése után pedig folytatódik teendőink sora. A feladatok között sorakoznak a különféle papírmunkák, így például az újszülött okmányok beszerzése is, amit nem szívesen intézünk gyermekünktől elszakadva. Legjobb ötlet lehet, ha olyan szolgáltatónál érdeklődünk segítséggel kapcsolatban, akik megbízhatóan, teljes körűen vállalják a megoldást hosszú távon, hiszen különféle pénzbeli ellátások váltják majd egymást. Az újszülött személyi igazolvány kiállíttatása, az anyasági támogatások ismerete, és ezek igénylése akár már szülést megelőzően, valamint az egyéb hasonló hivatalos ügyek teljesítése nagyon sok időt vesz el, amit nyilván egyikünk sem részesít előnyben. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb percet tölthessük kisbabánkkal, érdemes szakemberekre bíznunk mindezeket.

Felkészülten, igényei és egyéni kérései szerint vállaljuk azokat a teendőket a BabaTB munkatársaiként, amelyek kiemelkedő fontosságúak. Az újszülött személyi igazolvány, illetve más újszülött okmányok ügyintézése nélkülözhetetlen. Azonban tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos minden pillanat, amit gyermekével tölthet, ezért segítségünket nyújtjuk, hogy ne kelljen magára hagynia kisbabáját. Ha komplett csomagunkat választja, még az időpontokra sem kell figyelnie, mert a soron következő ellátás ügyében már mi intézkedünk automatikusan az Ön érdekében. Az anyasági támogatások tudnivalóiról is részletesen tájékoztatjuk. Olvasson bővebben szolgáltatásainkról a www.babatb.hu internetes oldalunkon!

Legyen minél több boldog órája családjával! Kisgyermekét nem szükséges egyetlen percre sem egyedül hagynia a hivatalos ügyek miatt, ha ránk bízza a feladatokat! Kérdéseivel keressen bennünket bátran a 06-1-4594073 –as telefonszámunkon, vagy e-mailben az info@babatb.hu e-mail címünkön!