=

Gasztronómia

Kiváló ízek a nagy napon – Az ideális esküvői catering kiválasztásának feltételei

Az esküvő napján mindenki azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen. A házasulandó pár legalább fél évet készül a nagy napra, rengeteg időt és energiát használnak fel, hogy az esemény örök emlék maradjon számukra. Különböző szolgáltatások állnak rendelkezésre és a leggondosabb kiválasztást az esküvői catering igényli, mert több fogásból áll, és sokféle szempontot érdemes figyelembe venni.

Hogyan fogjunk neki a kiválasztásnak?Ha már döntöttünk az esküvő helyszínét illetően, tájékozódjunk arról, hogy ott milyen szolgáltatásokkal várják a párokat. Ha nem megfelelő számunkra a helyszínen található catering lehetőség, akkor érdemes külsős céget megkeresni, akiknek kifejezetten az esküvői menüsor a profiljuk. A catering szolgálat biztosítja az ételek kiszállítását, tálalását, felszolgálását. Ha már ebben is döntést hoztunk, akkor az ételek kiválasztása a következő „dilemma-pont”. Az esküvő megítélése nagyban függ a vacsora minőségétől is. Érdemes inkább egyszerű menüsort felállítani, ami több részből áll, mert, ha túl extrém a fogás, nem biztos, hogy mindenkinek a kedvében tudunk járni. Az étkeztetés lehet svédasztalos, vagy tányérszervizes, de ezek kombinációja a többször előforduló. Megoldás lehet még a grillvacsora, és az is rajtunk múlik, hogy a nemzetközi konyha ízeit részesítjük előnyben, vagy a klasszikus magyar konyhára hagyatkozunk. Utóbbi a hagyományok őrzése miatt szívesebben kérik. Ezen kívül még más, speciális igényünk is lehet, kérhetünk sushi bárt, hidegtálakat, gyümölcskosarat, és közkedvelt lett a csokiszökőkút is. Ha kicsit változatosabb menüsort szeretnénk, de mégis fontosak számunkra a hagyományok, nyugodtan vegyíthetjük a kettőt, mert egy finom húsleves és az éjféli töltött káposzta elmaradhatatlan eleme egy esküvőnek. Tájékozódjunk arról, hogy meghívott vendégeink között van-e ételallergiás, vagy vegetáriánus, e szempontokat vegyük figyelembe! Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg a látványos és ízletes tortáról, és az aprósüteményekről!

Ha még nem hozta meg döntését az esküvői cateringet illetően, keresse fel cégünket, a Mifaker Kft.-t. Munkatársaink a segítségükre lesznek, így gondosan felépítheti velünk együtt a menüsort! Tájékozódjon weboldalunkon a www.mifaker.hu címen, kérdés, észrevétel esetén írjon e-mailt az info@diofa-etterem.hu címre, vagy hívjon minket a 06-20-437-9772-es számon!