=

Otthon-Lakberendezés

Klasszikus konyhabútorok a kifinomult elegancia kedvelőinek

A konyha otthonunk központi szerepet betöltő helyisége, itt készülnek a finom fogások a nagy családi ebédekhez, és itt fogadjuk vendégeinket egy kellemes kávézásra is. Ennek megfelelően a praktikus kialakítás, melynek köszönhetően a sütés és főzés gondtalanná válhat éppen olyan fontos, mint a kényelmes berendezés.

Ám a funkció nem minden, mivel sok időt töltünk a helyiségben, a külcsín is kiemelkedő tényező a konyhabútor megtervezése során. Egyre többen érdeklődnek a letisztult, modern berendezések iránt, ám ha igazán otthonossá szeretnénk varázsolni a helyiséget, érdemes megfontolnunk a klasszikus konyhabútorok lehetőségét!

A klasszikus konyhabútorok legmeghatározóbb stílusjegye a keretes szerkezet és mart front. A berendezések készülhetnek farostlemezből, mely költséghatékony megoldást kínált, de akár valódi tömör fából is, ami amellett, hogy rendkívül időtálló, természetes szépséget csempész a helyiségbe. A klasszikus konyhabútorokra nem jellemző a színek kombinálása és élénk árnyalatok használata, többnyire natúr világos vagy sötét színben készülnek a berendezések. A stílus kiteljesedését segítik a különféle díszítőelemek, úgy mint a kis fiókok, réz fogantyúk vagy fűszertartók.

Ön is a klasszikus irányzat szerelmese? Ismerje meg cégünk, a Dream Mobili Kft. tevékenységét, és ossza meg szakértő csapatunkkal, milyen egyedi berendezést képzelt el otthonába! Látogasson el www.trendikonyha.hu weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról! Betekintést nyerhet referenciáinkba is, így nem csupán munkánk magas színvonaláról győződhet meg, hanem ihletet is meríthet saját klasszikus konyhabútora tervezéséhez.

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, ha kérdései vannak, és várjuk rendelési igényét, ötleteit is! Hívjon minket a +36-70-885-9670-es telefonszámon vagy írjon nekünk a trendikonyha@gmail.com e-mail címre, örömmel segítünk! Álmodja meg, mi pedig elkészítjük személyre szabott klasszikus konyhabútorát!