=

Divat-Trend

Komplett esküvői catering páratlan környezetben!

Esküvőjére készül, és olyan helyen szeretné tartani a nagy napot, ahol az esküvőszervezést teljes körűen vállalják? Körültekintően keresve biztos, hogy sikerrel járhat, és megtalálhatja a tökéletes esküvői helyszínt.

Esküvői rendezvényszervezéssel egyre többen foglalkoznak napjainkban, így lehetőségünk van válogatni a sok éves tapasztalattal rendelkező catering szolgálatok közül, vagy felkérhetünk különálló szervezőt, aki segít bennünket az esküvői helyszín, és minden más kiválasztásában. Érdemes elgondolkodnunk azon, pontosan milyen környezetben örülnénk leginkább a lebonyolításnak, igényeink konkrétan miről szólnak, és ezeknek megfelelően meghozni a döntést. Nagyszerű ötlet, ha a polgári szertartást, és az utána következő lakodalmat azonos helyen tartjuk. Rengeteg olyan esküvői helyszínen biztosítanak erre lehetőséget, ahol a környezet is gyönyörűnek mondható. Nincs is csodálatosabb, mint a zöld természet körülölelésében tartott esküvő! Szerencsés helyzetben a szemügyre vett catering szolgálat minden apró részletre ügyel, magas színvonalon végzi az esküvői rendezvényszervezést. A tökéletes megvalósítás érdekében fontos, hogy legyen elég idő hagyva a megtervezésre, az alapos megbeszélésre, így nem lesz kihagyva az esküvői ötletek egyike sem.

Diófa Étterem és Rendezvényházunk, valamint esküvői catering szolgálatunk igazán egyedi környezetben, az egyéni kívánságok teljesítésével várja esküvője alkalmából. Esküvői helyszínünk a meghívottak számától függően igény szerint alakítható. Páratlan, zöld környezetet biztosítunk, ahol a ceremónia egésze lebonyolítható. Készséges, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy kedvező áron, az elképzelések alapján történjen a szervezés és a lebonyolítás. Ha tradicionális esküvői menüre vágyik, nálunk ez is megoldható.

Esküvője szervezésével bízzon meg bennünket, hiszen egyedülálló esküvői ötletekkel tesszük gazdaggá és hangulatossá élete legszebb napját! A www.mifaker.hu weboldalunkon minden részletről pontosabban tájékozódhat. E-mailben az info@diofa-etterem.hu címünkön, és telefonon a 06-30-7322531–es számunkon felteheti kérdéseit, megoszthatja velünk észrevételeit, elképzeléseit! Várjuk megkeresését!