=

Gasztronómia

Könnyítse meg a főzést mikrós kuktával!

A mai világban már megannyi konyhai újítás áll rendelkezésünkre, amik megkönnyítik a dolgunkat ételkészítés közben. Különböző szeletelőgépek, fritőzök, megannyi funkcióval rendelkező sütők, speciális fazekak és más használati eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek segítségével felgyorsíthatjuk munkánkat és általuk akár az ételkészítés is kevesebb figyelmet igényel, hiszen a megfelelő hőfoktól kezdve a sütés hosszáig, sok lehetőséget be tudunk állítani. A Tupperware termékek között megannyi praktikus felszerelést megtalálhat.

Ha szeretne egy levest könnyen és egyszerűen megfőzni, válassza a nálunk található mikrós kuktákat! A mikrós kuktában a mindenki által ismert gáztűzhelyen használt kukta és a mikrohullámú sütő tulajdonságai egyesülnek. A mikrós kukta technológiájának hála a kuktában keletkező hő egyenletesen oszlik el, ezzel a főzési idő lecsökken és az étel eredeti színe és íze is megmarad! A mikrós kukta segítségével elhagyhatjuk a folyamatos keverést és az állandó odafigyelést is, így akár teljes értékű résztvevői lehetünk egy általunk rendezett összejövetelnek! Egyik nagy előnye, hogy használata egyszerű, hiszen az előkészített, kellő méretűre feldarabolt alapanyagokat, egy adott mennyiségű vízzel a kuktába helyezzük, majd a mikrohullámú sütőbe tesszük és csak egyetlen dolgunk marad, hogy megvárjuk, míg elkészül az ennivaló. A mikrós kuktában, az étel minőségének megőrzésével, készíthetünk különböző leveseket, ragukat és egyéb ételeket is. Tisztítása történhet akár mosogatógépben is, tárolása pedig nem vesz igénybe sok helyet.

Ha szeretné konyhai munkáját felgyorsítani és megkönnyíteni, akkor válassza a Tupperware mikrós kuktákat! Garantáljuk a termék jó minőségét és tartósságát! Látogasson el honlapunkra, a www.tupperakciok.hu címre és érdeklődjön további termékeink iránt! Esetleges kérdések esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20/ 399-8588 telefonszámon vagy írjon e-mail weboldalunkon!