=

Divat-Trend

Köröm divat 2012

Egy nő számára az ápolt megjelenés nagyon fontos és ennek egy maghatározó eleme a körme. Az igen népszerű műköröm, ma már nem csak ápoltságot, hanem az egyéniséget fejezi ki. A köröm divat mint például  a ruha vagy a cipő divat is változik az idő múlásával.

Köröm divat

 

A köröm divat is egy olyan dolog, mellyel trendi és naprakész lehet lenni. Vannak, akik azt mondják, hogy a természetes köröm divatja visszajön, de vannak, akik a műköröm divatot hangoztatják. Bár melyik is igaz, körmünk is személyiségünk kifejeződése. Annak,aki követi a divatot, a köröm divatot is követni kell.

 Nyári divat 2012-ben

 

A idei nyári, tavaszi 20112-es köröm divatra az egyszerűség, visszafogottság és elegancia jellemző. Az extrém hosszak és formák már nem számítanak trendinek, ellenben nagy teret kaptak az ovális formák és elegáns színek.

  • A nőies francia manikűr sosem megy ki a köröm divatból, az örök klasszikus fehér végű körmök igazán munkahely barátok. Különleges alkalmakra feldobhatóak matricákkal vagy kristálykövekkel.
  • A klasszikusan vadító vörös köröm nőiességet és a szexualitást sugall: Az élénkvörös vagy mandarinszínbe hajló narancsok igazi pezsgést hoznak a nyári napokba.
  •  A nyárral körmeinkre is új élet költözik, idén köröm divat az élénk színű körmök, de csak akkor használjuk őket, ha árnyalatban megegyeznek egy öltözékben megjelenő színnel, vagy teljesen ellentétes vele.
  • Köröm divatA manikűrökre jellemző minimalista visszafogottság lesz a legnagyobb köröm divat ebben a szezonban. A fehér, halvány-rózsaszín és lágy bézs árnyalatok frissítően hatnak majd ujjainkon, kontrasztot képviselve a mintás ruhák és kiegészítők mellett.
  • Az egymásba olvadó kék árnyalatok a köröm divat újdonságai, az egyik legnépszerűbb színné fog idén válni.
  • A semleges, alig látszó körömlakkok elegánssá és egyszerűvé teszik megjelenésünket, elegánsak és nőiesek. Az alig színes körömerősítők és körömfények a legjobbak ehhez a természetes hatás eléréséhez.

Címkék: , , ,