=

Otthon-Lakberendezés

Kövesse a lakberendezési trendeket kerti bútoraival! – Irányvonalak a 2017-es nyárra

Aki rendelkezik kerthelyiséggel tudja, hogy a hangulatos, szabadban ülős esték alapjait a kényelmes, esztétikus kerti bútorok adják meg. A trend, akárcsak lakberendezés terén, évről-évre változik, és az idei év új irányvonalakat, megoldásokat tartogat számunkra.

A 2017-es trend kialakulásában jelentősen közrejátszott környezetünk tisztelete, ezért az új irányvonal a természetes anyagok használatára törekszik. Kezd kiszorulni a minimál, modern stílus és helyét a természetes formák, megoldások veszik át. A változatos bútorformákhoz lágy színű ülőpárnákat és takarókat ajánlanak, amiket geometrikus, vagy vintage minták díszítenek. A saját készítésű kiegészítők, az eltérő stílusú dekorelemek találkozása tovább emelik fényét kerthelyiségünknek, a cél a sokszínűség.

A kerti bútorok akkor ideálisak, ha időtálló a kialakításuk, és nem elhanyagolható szempont a kényelmük sem! Az új irányvonal formabontó,a képzeletbeli fal leomlik a nappalink és a kerthelyiségünk között, ami azt jelenti, hogy akár kültérre is rakhatunk kanapét, vagy strapabíró szőnyeget, utóbbi felfedezése kerti használatra az év újdonságának számít. A bútorok anyagával kapcsolatban elfelejthetjük a műanyagot, helyét pedig a szintetikus rattan, rozsdamentes acél, vagy a fa veheti át.

A hatás növelésének érdekében a kiegészítők terén is engedjük el fantáziánkat! Elhelyezhetünk több, kisebb asztalt is egymás mellé, méretükből adódóan mobilisak, így, ha bárhová ülünk, és egy poharat szeretnénk elhelyezni, az asztalkák a rendelkezésünkre állnak. A LED füzérek népszerűsége töretlen, és látványos megoldást nyújtanak egy terasz, vagy fa kivilágításában. A kiegészítőink háztartásunkban adottak, felhasználásuk a kertben csakis tőlünk függ!

Ha szeretné követni az új irányvonalat és lecserélné kerti bútorait, válassza cégünk, a Fort-Kom Kft. kínálatát! Termékeinket a www.fabutorgyartas.hu webcímen érheti el, kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-57-443-080-as számon, vagy írjon e-mailt a fortkom@invitel.hu címre!