=

Karrier

Külföldi munkavállalás? Tanuljon velünk németül!

Napjainkban egyre többen szeretnének külföldön munkát vállalni, olyan szakmai tapasztalatot szerezni, mely hosszútávon segít anyagi biztonságot teremteni. Az esetek többségében ahhoz, hogy valóban nyugodtan vághassunk neki a külföldi munkavállaláshoz, legalább közép szintű nyelvtudásra van szükség. Legyen szó szakmai vagy szabadidős családi utazásról, a Bajor vidék, Ausztria vagy Németország a cél, mindenképpen előnyt jelent, ha önállóan tudunk kommunikálni, ehhez pedig elengedhetetlen a német nyelv tanulása.

Németül tanulni nem egyszerű folyamat, főként, ha nem a megfelelő tanárt választjuk. Rengeteg oktató CD és online nyelvtanfolyam kínál gyors megoldást, ezek többsége azonban nem hiteles. A német nyelv ugyanis roppant összetett és bonyolult, fontos, hogy ne csak hallás után ismerjük azt, hanem szerkezetileg az alapoktól építsük fel tudásunkat.

Német nyelvtanfolyamok esetében lehetőség adódik eldönteni, hogy csoportosan vagy önállóan haladjunk tanulmányainkban. Minden ember más, így van, akiknek több odafigyelésre van szüksége, ezért nekik a magánórák ideálisak, míg mások jobban fel tudnak szabadulni társaságban, és így haladnak eredményesebben. Egy igazán hiteles nyelvoktatás során mindkét verzióra lehetőség nyílik!

Ön is szeretne német nyelvtanfolyamon részt venni, de bizonytalan, hova is lenne érdemes beiratkozni? Ha biztos tudásra vágyik, mi segíthetünk! Nyelvtanfolyamaink a kezdőtől egészen az anyanyelvi szintig terjednek, és oktatóink mind jól képzett szakemberek! Nálunk csoportos órákon is részt vehet, de magánoktatásra vagy skype órákra is jelentkezhet!

Merjen állást vállalni külföldön, és tanuljon meg velünk jól németül! Esetleg csak hosszabb utazást tervez, és szeretné elsajátítani az alapokat? Velünk ez is lehetséges! Látogasson el honlapunkra, a www.jolnemetul.hu weboldalra, és tekintse meg ajánlatainkat. Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a +36 20 219 1708-as számon, akár e-mailen az info@jolnemetul.hu címen. Várjuk szeretettel!