=

Programok

Kulináris kalandok Bugacpusztán – Vegyen részt Ön is a Grillezett csodák éjszakáján!

Legyen szó közös családi kikapcsolódásról, vagy csapatépítő tréningről, hatalmas kihívást jelent ezekre az eseményekre olyan programot találni, ami a résztvevők közül mindenkinek életre szóló élményeket és örömteli pillanatokat nyújthat. Ha Ön és családja, vagy kollégái rajonganak a gasztronómiáért, és változatos programokon keresztül szeretnének megismerkedni hazánk kultúrájával, vegyenek részt a Grillezett csodák éjszakáján!

A Grillezett csodák éjszakáján kortól és nemtől függetlenül bárki jól érezheti magát, ugyanis interaktív pusztaprogramokon keresztül fedezheti fel a falusi életet, az igazi magyaros ízeket, így belekóstolhat hazánk igazi, ma is élő hagyományaiba! A Grillezett csodák éjszakáján saját, stresszmentes állományunkból választott sertés kerül feldolgozásra és megsütésre, így a minőség garantált!

A tapasztalatok és a látogatottság mértéke azt mutatja, hogy rendkívül népszerű pusztaprogramnak számít a Grillezett csodák éjszakája, ami az esemény sokszínűségének köszönhető, hiszen például aki már jóllakott a hazai ízekkel, számos fakultatív programon vehet részt, például termálfürdőzésen, vagy lovagláson, így nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetheti, hanem a testet és a lelket is!

A Grillezett csodák éjszakája nem csak a különleges élményekről szól, hanem az új ismeretségekről, barátságokról is, hiszen a pusztaprogram keretein belül számos közösségformáló foglalkozáson részt vehet, ahol megismerkedhet új emberekkel, de emellett nem véletlen, hogy az esemény kedvelt a céges tréningek kapcsán is, ugyanis a kollégák végre nemcsak a munkában válhatnak együttműködőkké, hanem kikapcsolódás közben is!

A Grillezett csodák éjszakája a Gedeon Tanya Panzió állandó pusztaprogramjai között lelhető fel! Örvendeztesse meg a kollégákat, vagy családját változatos kikapcsolódással! A részletes tájékoztatásért, szálláshely információkért keresse fel weboldalunkat a www.gedeonfarm.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-349-7755-ös számon, vagy írjon az info@gedeonfarm.com címre!