=

Otthon-Lakberendezés

Különleges anyák napi meglepetés – Vászonképek a gyerekekről, családról

Hamarosan itt az anyák napja, és szeretnénk azt a személyt megajándékozni különleges, egyedi meglepetéssel, aki életet adott nekünk. Egy anya számára a legszebb ajándék saját gyermeke, így értelemszerűen akár a csemetéről készült fotó is kiváló megoldás lehet, főleg, ha a fényképet nem „hagyományos” formában adjuk át.

Az utóbbi években már számtalan módját választhatjuk egy jól sikerült fotó kidolgozásának, a legújabb megoldás e téren, hogy vászonkép formában készíttetjük el. Digitális fotóinkat végre „klasszikus formában” is megkaphatjuk! A keretre felfeszített, speciális matt vagy fényes vászonra kinyomtatott képeket minden alkalomra ajánljuk! A vászonképek egyik legnagyobb előnye, hogy keretezés nélkül is remekül mutatnak otthonunk falán, és ezek a képek személyesen hozzánk kötődnek.

A vászonfotó készítésénél meghatározhatunk mindent, ami a nyomtatásra kerülő fotóval kapcsolatos: milyen méretben készüljön el, és milyen módosításokat hajtson végre a megbízott cég. Ők utólag korrigálhatják a képet a legjobb minőség elérésének érdekében, és minden kérésünket figyelembe véve egy gyönyörű, örök darabbal gazdagodunk, mert a vászonképek színminősége az évek során sem változik, fakul meg. A vászonképek nyomtatásánál azt gondolhatjuk, hogy nekünk elég a fotót mellékelni, és a hozzáértők majd teszik dolgukat – ám ez nem így van! Mindenképp jó minőségű fotót biztosítsunk, mert a nagyon pixeles, homályos kép nem fog előnyösen mutatni a vászon felületén, utóbbi akkor fordulhat elő, ha nem saját fotót viszünk, hanem az internetről töltjük le.

Ha szeretne meghitt, egyedi ajándékot adni anyák napjára, akkor válassza cégünk, az Ötlet Szalon Kft. vászonkép készítés szolgáltatását! Garantáljuk az édesanyák örömteli, meghatódott reakcióját! Bővebb információért keresse fel honlapunkat a www.vaszonkepszalon.hu webcímen! Kérdés esetén hívjon minket a 06-70-387-5747-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@vaszonkepszalon.hu címre!