=

Divat-Trend

Különleges piercingek egyéni igények szerint

A piercing viselésének manapság más-más okai lehetnek. Annak a célnak megfelelően, aminek Ön kiemelt jelentőséget tulajdonít, lehetősége van kiválasztani a legkülönlegesebb darabot, amit viselne, hiszen hatalmas, és egyre csak bővülő a piercingek kínálata.  

 

Már a régi időkben is igénye volt az embereknek arra, hogy különféle módon díszítsék magukat. A tetoválás készítése, és a testékszer behelyezése szintén visszavezethető a természeti népek szimbólumaihoz. A piercing szó jelentését tekintve valaminek a keresztülvitelének a folyamatáról beszélhetünk. Típusától függetlenül minden esetben sérüléshez van köze. Napjainkban már nem csak testrészeink rengeteg helye közül választhatunk, ahova szeretnénk a piercing készítését, hanem méretük, stílusuk szerint igazán különleges darabokhoz juthatunk. Szájkörnyéki, orr, fül, és más piercingek széles kínálatából válogathatunk kedvünkre, aminek köszönhetően elképzeléseinknek maximálisan megfelelő, egyéniségünket tükröző terméket helyezhetünk adott testrészünkbe. Fontos, hogy alaposan átgondoljuk, pontosan hova, és milyen típusú piercing készítését szeretnénk, majd az előírtaknak és elmondottaknak megfelelően ápoljuk a szükséges időn át. A tetoválás készítéséhez hasonlóan testékszer behelyezése esetében is célszerű minél tapasztaltabb szakemberre bízni a kívánt feladatot, hiszen hosszú időn keresztül fogunk együtt élni az új alkotással.

 

Új testékszere behelyezése, valamint tetoválás készítése céljából győri tetováló szalonunkban kifogástalan szolgáltatást tud igénybe venni. Elképzeléseinek megvalósítását megbízható, minőségi eszközökkel végezzük, alapos átbeszélés után. A www.tattoosilver.hu oldalunkon igyekszünk minél több hasznos információt megosztani piercing készítéssel, és tetoválás készítésével kapcsolatban is. Minden érdeklődőnket tanácsokkal látjuk el, felhívva a figyelmet a gyógyulási időre vonatkozó apró ápolási részletekre is.

 

Élvezze testrésze, és a piercing közötti harmóniát igényei szerinti piercing készítéssel! Döntsön az Önhöz legközelebb álló testékszer behelyezése mellett, és igényelje szolgáltatásunkat győri tetováló szalonunkban! Kérdései esetén elérhetőek vagyunk a 06-20-4975171 –es telefonszámunkon, valamint a tattoosilver@gmail.com e-mail címünkön.