=

Karrier

„Kutyakozmetikus leszek!”

Vállalkozásba kezdene és mindenképp valami olyannal foglalkozna, ami állatokhoz köthető? Kitűnő választás lehet a kutyakozmetikus képzés, hiszen ebben a szakmában tevékenykedve rengeteget tehet a kutyák egészségéért.

A különböző tanfolyamok, amelyek csupán alapfokú végzettséget igényelnek, lehetőséget adnak azoknak az embereknek is vállalkozást indítani, akik nem vettek részt felsőfokú tanulmányokban, és ilyen a kutyakozmetikus képzés is.

Kutyakozmetikusként dolgozva több tényezőhöz szükséges tartani magunkat, hiszen csak ezekre ügyelve érhetünk el elégedettséget és ez által lesznek visszatérő vendégeink. Tudnunk kell jól bánni az emberekkel és az állatokkal egyaránt, mivel a tulajdonosokkal beszéljük meg a teendőket, a kedvencek viselkedése pedig nagyban függ a mi hozzáállásunktól. Fontos, hogy részletesen ismerjük a fajtákat és egészségügyileg is szakszerűen lássunk neki a munkafolyamatokhoz.

Kutyakozmetikus tanfolyam esetén célszerű olyan oktatási helyre jelentkeznünk, ahol rugalmasan állnak az időbeosztáshoz és színvonalasan tanítanak. Ha sikeresen elvégeztük a tanfolyamot, többek között ilyen feladataink lesznek:

 

  • Több fajtába tartozó kutyák kozmetikázása.
  • Ápolási feladatok ellátása.
  • Szaktanácsadás.
  • Rendszeres kommunikáció a gazdákkal.

 

Egy színvonalas kutyakozmetikus tanfolyamot elvégezve, tudásunkat folyamatosan bővítve, ügyfeleinkhez rugalmasan és segítőkészen hozzáállva sikeres vállalkozást tudhatunk magunkénak, amiben őszinte örömünket is lelhetjük.

Magas szintű tudást, megfelelő körülményeket garantálunk kutyakozmetikus tanfolyamunkon, amire a www.tapi-kutyakozmetika.hu weboldalunkon jelentkezhet. A szakmai tudnivalókon kívül oldalunkon számos más érdekes és fontos információhoz juthat, amik később a hasznára válhatnak. Kiemelt figyelmet fordítunk tanítványaink sikereire, a minél magasabb minőségű kellékek használatára és a professzionális termékek alkalmazására.

Rengeteg pozitív élménnyel és magas szintű tudással gazdagodhat, ha hozzánk jelentkezik a kutyakozmetikus képzés elvégzésére! Minden felmerülő kérdésére választ adunk, ha ír nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címünkre, vagy hív minket a 06-30/7798156-os telefonszámunkon!

Címkék: , ,