=

Karrier

Kutyamasszőr képzés: A masszázs a négylábúaknak is jár!

Minden gazdi igyekszik megadni kedvenc négylábújának azt, amitől a kutyus elégedett és boldog, egészséges és jóltáplált. Az alapvető dolgokon túl néha nem árt egy kis plusz kényeztetés is, ami több szempontból is a kutya érdekeit szolgálja. Ilyen lehet a kutyamasszőr nyújtotta szolgáltatás is.

A szakemberek kutyamasszőr oktatás keretein belül tanulják meg a speciális masszázs alapjait és fogásait. Ahogyan mi emberek is igénybe vesszük alkalmanként egy képzett masszőr segítségét, hogy ellazuljunk, feltöltődjünk, megszabaduljunk a görcsöktől, úgy az ebeknek is szüksége lehet ugyanerre. Pontosan miért tanácsos megfontolni egy kutyamasszőr szolgáltatásainak igénybevételét?

A kutyamasszázst terápiás céllal szokták alkalmazni és azoknak az ebeknek ajánlják, akiknek rehabilitációra van szüksége valamilyen betegség vagy baleset után. A kutyamasszőr oktatáson szervezett tudásnak köszönhetően a szakember le tudja rövidíteni azt az időt, amire az izmoknak, inaknak szüksége van ahhoz, hogy visszanyerjék eredeti állapotukat. A sérült ebek mellett az idős, illetve beteg kutyák számára is nagy könnyebbséget jelenthet egy egész testes vagy akár meghatározott testrészre összpontosító masszázs. A kezelés ideje attól függ, hogy a kutyus hogy viszonyul a masszázshoz. Előbb-utóbb mindegyik eb megszokja és megszereti, egyesek olyannyira, hogy el is alszanak közben!

A www.tapis-oktatas.com weboldalunkon különféle oktatásokat, képzéseket talál, amikre Ön is jelentkezhet, illetve elvégezhet. Aktuális tanfolyamaink között van a kutyamasszőr oktatás is. Amennyiben eltökélte, hogy állatokkal, állatok közelében szeretne dolgozni, ne habozzon, jelentkezzen következő, induló kutyamasszőr képzésünkre! Szerezzen szakmai képesítést, legyen magabiztos és felkészült kutyamasszőr, teljesítse be az álmát! Segítünk, hogy Önből is kiváló szakember lehessen! Ha érdekli a kutyamasszőr képzés, írjon nekünk az info@tapis-oktatas.com e-mail címre vagy hívjon minket a +36-1 791-2525-ös telefonszámon!