=

Otthon-Lakberendezés

Kutyás ágytakarók: Egy ágyban a kedvencével!

Azok, akik rajonganak egy-egy kutyáért, szeretik körülvenni magukat olyan tárgyakkal, amik emlékeztetik őket kedvenceikre. A leglelkesebbek tudják, hogy az ilyen kellékekből soha nem lehet elég, a konyhából, a fürdőszobából, az autóból, de még a hálószobából sem hiányozhatnak a kutyás használati tárgyak vagy éppen dekorációk.

A hálószoba az a helyiség otthonunkban, ahol csak a legintimebb holmijaink kaphatnak helyet, az a hely, melynek berendezése kapcsán nem kötünk kompromisszumokat, ami csak a miénk, személyre szabott és teljes mértékben egyedi. Az igazi kutyarajongók a hálószobába is szeretnék becsempészni kedvencüket, ám higiéniai vagy egyéb okokból az ágyba nem mindenki szereti beengedni az ebeket. Ha Ön is ragaszkodik a kutyaszőr mentes ágyhoz, mégsem szeretné nélkülözni kedvencét a hálószobából, válassza a kutyás ágytakarókat!

Francia bulldogért, tacskóért rajong, chihuahua, mopsz a kedvence,esetleg spánielért, vizsláért lelkesedik a legjobban? Látogasson el www.petlovers.hu weboldalunkra, ahol rengeteg különféle kutyás ágytakaró közül választhatja ki hálószobája legújabb darabját, melynek köszönhetően kedvence élethű mása Önnel lehet az ágyban is! Ezek a kellékek nem csupán egyedi megjelenésükkel emelkednek ki a többi lakástextil közül, de rendkívül puhák és melegek is, így akár plédként is remekül funkcionálnak a kutyás ágytakarók. Valamennyi termékünk kiváló minőséget képvisel, így hosszú távon számíthat a kedves vagy éppen mókás lakástextilre. A kellékek természetesen ajándékként is megállják a helyüket, személyes és egyedi meglepetés lehet bármelyik darabból.

Válogasson bátran a kutyás ágytakarók közül, és termékeinket érintő kérdéseivel keressen fel minket bizalommal a +36-30-644-1567-es telefonszámon vagy az info@petlovers.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen segítenek! Ne feledje, a hálószoba csak úgy lehet tökéletes, ha semmiben sem szenved hiányt – engedje be kedvencét is, rendeljen bátran kutyás ágytakarót!