=

Divat-Trend

Lakodalmas az esküvőre

Hófehér, csipke ruhában, libbenő fátyollal, bájos rózsacsokorral lépdelni az oltár felé, miközben életünk szerelme gyengéd mosollyal figyel minket. Igen, ez minden lány vágyainak netovábbja: az esküvő. Az esküvő egyet jelent azzal, hogy vége van a keresésnek, egyet jelent egy hosszú közös és boldog élet kezdetével és egyet jelent egy fergeteges lagzival is.

Amíg a házasságkötés a meghittség, meghatottság és az örömkönnyek színtere, addig az utána következő lakodalom a vidámság és a féktelen mulatozás helyszíne. A lakodalomban az ifjú pár végre levezetheti mindazt a feszültséget, ami az esküvő szervezése alatt felgyülemlett, végre jól érezheti magát és szabadon átadhatja magát az ünneplésnek. A meghívott vendégek társaságában a tánc, az ének, az evés-ivás, a beszélgetés és a viccelődés kerül a középpontba. Ehhez már korábban gondos mérlegelést megelőzően kiválasztásra került a helyszín, a menü és persze a zene.

A zenének nagyon fontos szerep jut egy lakodalomban, hiszen az elejétől a végéig a vendégek kedvére kell tennie az esküvői zenekarnak. Gondoskodniuk kell arról, hogy mindig legyen talpalávaló, és amikor az esemény hangulata kicsit megrekedni látszik, akkor is az ő feladatuk újra fokozni a vidámságot.

Hazánkban az esküvőt követő mulatozások egyik hagyományosan választott zenei stílusa nem más, mint a lakodalmas zene. Egy élő, mulatós zenét játszó zenekarnál nincs jobb választás. A lakodalmas zene kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvére való, hiszen mozgalmas ritmusaival, fülbemászó dallamaival és ismert szövegeivel gondoskodik róla, hogy senki ne maradjon ülve, és akár egész éjszaka a táncparketten ropja.

A www.eskuvoi-zenekar-eleozene.hu weboldalunkon meg is találja a lakodalomhoz ideális mulatós élőzenét játszó formációnkat. Tekintse meg a Colorband Esküvői és Party Zenekar széles repertoárját, és bátran keressen fel minket az info@colorband.hu  e-mail címen, vagy a 0620-824-6766-os telefonszámon! Fergeteges hangulatot varázsolunk az Ön esküvőjére is!

Címkék: , ,