=

Otthon-Lakberendezés

LED világítás = energiatakarékosság

A LED világítás korunk egyik legújabb világítástechnológiája, mely igen széles körben és formában terjedt el. Hazánkban is egyre többen választják ezt az energiatakarékos megoldást, ha világításról van szó. Használata semmiben sem különbözik a közönséges, mindenki által ismert izzóktól, viszont annál több az előnye.

A LED lámpák első és legfontosabb tulajdonsága az energiatakarékosság és a környezetkímélő előállítás, használat. Mindenkit érintő kérdés ma Földünk megóvása, melyhez ez a világítási forma hozzájárul. Jó tulajdonsága a rendkívül olcsó üzemeltetése és a kiemelkedő élettartama.

Ön is biztos fél hozzányúlni a hagyományos izzóhoz, még csak megközelíteni is nehéz, akkora erővel bocsátja ki a hőt. Nem is csoda, ha nyáron az afrikai szavannákhoz hasonló forróságot még inkább elviselhetetlenebbé teszik a feloltott lámpák égői. A LED lámpák hőtermelése ezzel szemben igen alacsony, emiatt kicsi az energiaveszteségük.

Sokszor találkozunk azzal a jelenséggel, amikor a lámpa fénye elkezd vibrálni, néha elég ijesztő és zavaró tud lenni. A LED-es egységek elektronikájának kiválósága lehetővé teszi az állandó fényáramot, így megszűnnek a véletlenszerű fényingadozások. Ugyanígy kerülhet szóba, hogy ezen lámpák felkapcsolásakor teljes fényerő keletkezik, nem kell megvárni, míg az izzó bemelegszik.

Egy háztartásban rengeteg izzóra, lámpára van szükség, nem kevés pénzbe kerül ezeket üzemelni. LED-es technikára lecserélni régi izzóinkat ugyan nem kis befektetés, de nagyon rövid időn belül megtérül rendkívüli energiatakarékosságának köszönhetően.

Ha felmerült Önben a kérdés, vajon hol és milyen formában lehet ezeket a világítótesteket kapni, segítünk! A LED lámpákat ugyanolyan formában gyártják, mint a normál testeket. Legyen szó csillárról, izzóról, beépíthető fényforrásról, LED szalagról, reflektorról, vagy zseblámpáról, a kínálatuk nem szenved hiányt semmiben. Cégünk kínálatában bármilyen igénynek megfelelő LED világítást megtalál a legjobb minőségben!

Érdemes lecserélnie régi izzóit energiatakarékos LED lámpákra családja, környezete és a pénztárcája érdekében! Látogasson el www.axo-lampa.hu weboldalunkra, vagy érdeklődjön bátra e-mailben az axo@axo-lampa.hu címen, illetve telefonon a +361/ 555-14-90-es, vagy a 0670/948-99-86-os számokon!