=

Karrier

Legyen kényelmes az iskolapad!

Bizonyára mindannyian emlékszünk a kényelmetlen, érdes fa felületű, fémlábakon álló iskolai székekre és a laminált felületű asztalokra. Alig vártuk már, hogy megszólaljon a csengő, s végre megtornáztathassuk ernyedt végtagjainkat. A kényelem valóban nem volt sosem az oktatás elsődleges célja – De mi is ezt akarjuk gyermekeinknek, tanítványainknak?

Ma a gyermekek iskolabútorai a mi időnkből megmaradt asztalokból és iskolapadokból áll – nagyrészt. Valljuk be, előttünk is jó pár évet szolgáltak már ezek a bútorok, s csak mostanában kezdték el lecserélni ezeket az iskolabútorokat. Szerencsére a nagyobb iskolákban és ott, ahol támogatást nyertek el az oktatási intézmények, ma már egyre kevesebb a fából és fémből összetákolt iskolai bútor. Elég népszerűek a műanyag ülőfelületű és támlás székek, és a legtöbbet már teljesen balesetmentesen alakították ki. A székek kialakítása nem engedi meg a hintázást, az élek lekerekítettek, a műanyag ülés kialakítása pedig kényelmes perceket biztosít a diákoknak.

Vagy az iskola maga, vagy a szülők a tanárokkal együtt választhatják a legideálisabbnak talált berendezéseket. Érdemes olyan professzionális cégtől rendelni az iskolai bútorokat, akik több éve foglalkoznak ezzel szakszerűen, nagy a választék és megbízhatóak a termékek.

Ha Ön igazgatóként, tanárként úgy gondolja, hogy a régi bútorok elavultak, és ideje lenne újakat beruházni, ne késlekedjen! Fogjanak össze a kollégákkal és rendeljék meg leendő iskolai bútoraikat mihamarabb!

Nézzenek körül webshopunkban, válasszák ki a gyermekek számára legkényelmesebb széket és aszalt és rendeljék meg! Vegyék kezébe az irányítást és látogassanak el weboldalunkra, melyet a www.projektbutor.hu címen érhetnek el, vagy hívjanak minket telefonon a 06-22/503-821-es számon, sőt, e-mailben is érdeklődhetnek, méghozzá a projektbutor@projektbutor.hu címünkön keresztül!

Intsenek végleg búcsút a régi iskolabútoroknak, és rendeljék meg megbízható helyről, jó áron, tőlünk leendő bútoraikat! Forduljanak hozzánk bizalommal!