=

Lélek

Lelki segély – minden rászorulónak!

Sajnos a modern korral együtt jár számos negatívum, globalizációs betegségekről van szó, melyeket a modern kor szült és egyre több embernek okoz nehézséget.

Lelki segélyEgy ilyen globalizációs, modernkori betegség a stressz és a szorongás, melyek közül utóbbi már orvosi eset. Sajnos ez a dolog nem válogat, ugyanúgy érintheti a gyermekeket is, mint a felnőtteket. Sokak csak egyszerűen levertnek és magányosnak érezhetik magukat, például a munkahelyek történő dolgok miatt, vagy egyszerűen csak úgy, semmi különös történés nélkül.

A munkahelyi terror idáig is vezethet…

Mindig segít, ha az ember kibeszéli magából, megosztja valakivel problémáit. Lelki segélyt nyújtani mindenki tud, de ha valakinek tényleg nincs olyan személy a környezetében, akinek kiöntheti a szívét és ez már betegségekhez is vezet nála, ez esetben vannak kimondott erre szakosodott emberek, pszichológusok és lelki segély szolgálatok is.

Lelki segélyOnline és telefonos lelki segély szolgálatok is vannak azok számára, akik kapcsolati, beilleszkedési problémákkal küzdenek, akik úgy érzik, hogy az élete romokban hever, akik konfliktusaikat nem tudják egyedül megoldani, akik magányosak, nincs kivel beszélgetniük. Fiatalok számára is van külön lelki segély, hogy párkapcsolati konfliktusokról, szerelmi válságról, iskolai nehézségekről, családi gondokról, de akár káros szenvedélyekről beszélgessenek.

Címkék: , , , , , ,