=

Wellness

Lendüljön jó formába a bikini szezonra!

Minden nő – legyen anyuka, dolgozó nő, vagy éppen friss egyetemista, álma testével kapcsolatban a lapos has, izmos combok, kerek fenék. Főleg nyáron, a bikini szezon kellős közepén. Na de mit tegyünk azért, hogy elérjük ezt az állapotot?

Először is akarni kell! Egy-két edzés, alkalom havonta nem juttat el a célhoz. Zsírégető edzéssel minden zsírpárnát izommá alakíthatunk át, és le is fogyhatunk a segítségével. Ez nagyon hosszú folyamat: az edzési folyamat elején gyors, látványos változások indulnak a test egészén (mert százalékosan fogyunk, nem egy-egy helyről), majd szép lassan izommá kezdenek alakulni az edzett részeink. A zsírégetés főleg a teltebb alkatú nők körében népszerű és célszerű – számukra látványos és eredményes igazán ez az edzésforma. Ez az edzés arról szól, hogy a lehető legtöbb, hízásra hajlamos testrészt átmozgasson. Emellett rendkívül fontos és semmiképp sem elhanyagolható az étkezésünk átalakítása! Táplálkozási tanácsadásért mindenképpen forduljon hozzáértő személyhez, személyi edzőhöz!

Zsírégető edzéssel természetes úton fogyhat le, és lendülhet végül formába! Bármiféle szervezeti elváltozás és kémiai, vagy biológiai behatás nélkül! Nem kell kés alá feküdnie azért, amit saját erővel is elérhet! Ezért nem kell mást tennie, csak erőt venni magán, akarni és türelmesnek lenni! A zsírégetés sajnos nem megy egyik napról a másikra. A jó munkához ugyanis idő kell, a szervezet nem változik meg egy szempillantás alatt. Hagyjunk magunknak időt és válasszunk olyan edzőt, vagy fittness központot, amelyben megbízunk és követni fogjuk az edzéseket, tanácsadásokat.

Hogyha Ön is ilyen helyet keres, mindenképpen látogasson el hozzánk www.testkozpont.hu, a bővebb tájékoztatásért. 1136 Budapest, Pannónia utca 33.-i címünkön lévő központunk hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig, szombaton pedig 09:00-17:00-ig várjuk mindazokat, akik szeretnék elérni a tökéletes alakot! Bejelentkezni a +36 30 524 85 86-os telefonszámon lehet! Fogyjon velünk, készüljünk együtt a nyári szezonra!