=

Anyaság

Lepje meg gyermekét Götz babával!

Gyermekünknek ajándékot választani mindig nehéz, hiszen szeretnénk olyan meglepetést adni, amiben valóban örömét leli a kicsi, ugyanakkor fejleszti a készségeit, és magas minőséget képvisel. A Götz babák közel 30 éve megtalálhatóak a magyar üzletek polcain, és azóta töretlen népszerűségnek örvendenek a játékok. Manapság már rengeteg különféle baba közül válogathatnak a szülők, ha szeretnék meglepni gyermeküket, a gyártó termékei mégis kiemelt szerepet kapnak a kicsik részéről. Mi okozza a babák népszerűségét, miért olyan kedveltek ezek a játékok a gyerekek körében?

A Götz babák különösen kidolgozottak, a gyártó minden apró részletre nagy figyelmet fordít, hogy a játékok rendkívül élethű utánzatok lehessenek, a hajkoronától kezdve az arcokon át egészen a ruhákig és kellékekig valamennyi alkotóelemre nagy hangsúly kerül. A babák tekintete kifejező, szinte tükröződnek rajtuk az érzelmek, köszönhetően a festett szemeknek és szempilláknak, melyek minden kislányt elvarázsolnak. A Götz babák haja természetes tapintású, könnyen fésülhető és formázható, ezáltal egyszerűen ápolhatják azt a kicsik. Ruháik divatosak, mégis klasszikus megjelenésűek, akár moshatóak és vasalhatóak is, így az aktív játék sem teheti tönkre a kellékeket. Sok Götz baba számos kiegészítővel együtt, szettben is megvásárolható, a kicsik legnagyobb örömére, így kifejezetten érdeklődésüknek megfelelő játék vásárolható, például lovas vagy balerina baba.

Szeretné meglepni gyermekét egy gyönyörűen kidolgozott, minőségi játékkal? Rendeljen a Götz babák széles kínálatából! Látogasson el www.toys.hu honlapunkra, és fedezze fel játék webáruházunk termékeit, melyek között különleges meglepetésekre lelhet! Többféle baba kapott helyet kínálatunkban, melyek közül bármelyik játék kifejezetten ajánlott minden 3 és 14 év kor közötti kislánynak. Termékeinket érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-30-744-7130-as telefonszámon vagy az info@toys.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Okozzon valódi örömet gyermekének, válasszon a Götz babák közül!