=

Karrier

Lovastúra vezető tanfolyam: Ha a lovaglás a szenvedélye, hangolja össze a munkával!

A lovaglás fantasztikus kikapcsolódást és élményt nyújt, nem hiába rajonganak oly sokan ezért a tevékenységért. Sokan sportként űzik, de vannak olyanok is, akik hobbiként tekintenek a lovaglásra. Ha igazán rajong a lovakért és a lovaglásért, hangolja össze a kellemest a hasznossal, és ismerkedjen meg a lovastúra vezetés világával!

A lovastúra vezető tanfolyamon a szaktudás mellett rengeteg élményt is szerezhet, ugyanis a lovaknak köszönhetően különleges környezetben sajátíthatja el a tanfolyam során hallottakat. A lovastúra vezető tanfolyamhoz alapvető lovas tudással szükséges rendelkezni, ebben az esetben nagyon fontos ismerni az állatok természetét, ezért minimális lovas tapasztalat nélkül nem túl szerencsés belevágni a képzésbe.

A tanfolyam elvégzése után minden résztvevő tisztában lesz valamennyi olyan mozzanattal, ami a lovastúra vezetéshez elengedhetetlen. A képzés minimálisan kapcsolódik a vendéglátáshoz is, így a tanfolyam során nem csak a lovak kerülnek előtérbe, hanem azok a tudnivalók is, melyek elengedhetetlenek a vendéglátói tevékenységhez. Az elmélet mellett természetesen belekóstolhat a gyakorlatba is, a lovastúra vezető tanfolyam bizonyos órái lovardában vannak megtartva, ennek köszönhetően nem csak a tanterem falain belül van lehetőség tanulni. A végzettek megtanulják gondozni az állatokat, lovastúrát, tábort szervezhetnek, lovasokat oktathatnak.

A képzés tehát elsősorban azok számára ajánlott, akik már korábban foglalkoztak lovakkal, szenvedélyük a természet, és könnyen teremtenek kapcsolatot emberekkel. Ha Ön is szeretné elsajátítani ezt az izgalmas szakmát, és munkájával értéket képviselne, akkor válassza lovastúra vezető tanfolyamunkat! A Tapis Oktatási Központ várja résztvevőt, a tanfolyam részleteiről honlapunkon, a www.tapis-oktatas.com webcímen tájékozódhat! Kérdés esetén bátran hívjon minket telefonon, a 06-30-779-8156-os számon vagy írjon e-mailt az info@tapis-oktatas.com címre!