=

Programok

Luxus hajóutak – tökéletes családi nyaralás!

A gyerekekkel való utazások, nyaralások során a legkisebb részletekre is igyekeznek odafigyelni a szülők. Ez természetes, hiszen mind a szülő, mind a gyermek akkor érzi magát a legjobban, ha biztonságos körülmények és szórakoztató programok veszik őket körül – épp ezt a biztonságot és szórakozást biztosítják a luxus hajóutak!

Mire is lehet szükségünk, ha gyerekekkel megyünk nyaralni?

  • Változatosságra: a luxus hajóutak alatt a változatosság adott, hiszen folyamatosan megújuló, csodálatos táj vesz minket körül, és szinte minden reggel új országban ébredhetünk. Egy luxus hajóút során mindig lesz mit megmutatnunk csemeténknek, ami nem csak remek szórakozás, de így rengeteg új ismerettel is bővül gyermekünk tudása. Megismerhet változatos kultúrákat, országokat és népeket, ami később a hasznára válhat.
  • Izgalmas programokra: a gyermekeknek folyamatosan új impulzusokra, játékokra, programokra van szükségük ahhoz, hogy felhőtlenül érezzék magukat. A luxus hajóutak során mindezt meg is kapják, hiszen egész nap izgalmas gyerekprogramok, figyelmes, segítőkész animátorok szórakoztatják őket. Ha kedvük tartja, egymást válthatja a nap során a pancsolás és az animátorok kreatív programja, és ha szülők az út során szeretnének kettesben lenni, például eltölteni egy romantikus vacsorát a hajó egyik remek éttermében, lehetőség van a gyermekmegőrzésre is.
  • Biztonságra: a szórakoztató programok akkor élvezhetők, ha közben biztosak vagyunk benne, hogy gyermekünk megbízható helyen van, megfelelő felügyelet alatt. A luxushajók felszerelése és személyzete ennek messzemenően eleget tesz, hiszen egy luxus hajóút során elsődleges szempont, hogy az egész család felhőtlenül szórakozhasson!

Ha Ön is szeretné átélni azt a különleges, életre szóló élményt családjával, amit a luxus hajóút kínál, keresse fel a www.hajoutkell.hu weboldalt, ahol minden szükséges információt megtalál az utazás részleteiről. Kérdés esetén hívja munkatársainkat a 06-1/240-1978-as, vagy 06-70/634-8889-es számok bármelyikén, illetve írjon az info@7merfold.com e-mail címre!