=

Divat-Trend

Madár motívum tetováltatása

Már eldöntötte, hogy tetoválást szeretne, de ötletre lenne szüksége, milyen motívumot válasszon? Szimbólumok sokaságában veszhetünk el, de vannak olyanok közöttük, amelyek igazán egyedire alakíthatóak, és saját életszemléletet tükrözve rajzoltathatóak döntésünk szerint, testünk bármely részére.

A különféle jelképek tetoválás készítésében való megjelenítése, és az adott emberek bőrén egész életükön át való viselése napjainkban meglehetősen népszerű. Sokan úgy vélekednek, hogy egész életútjukra kihat a rajtuk viselt szimbólum, melyek között gyakorivá vált a madarak képének tetoválása.

A szárnyak könnyedséget, szabadságot, felemelkedést, így a madár is ezt jelenti, levegőben szárnyalással a magasabb tudatállapotba lépést, a boldogság lehetőségét. Kiválasztott fajtájuk egyéb jelentéssel is bírhat, mint például a sas a hatalom szimbóluma. Egyéni elképzelésünktől függ, hogy mit szeretnénk látni magunkon, olyan motívumot választva, amely a legközelebb áll az életfelfogásunkhoz, vágyainkhoz. Rajtunk múlik, mekkora méretben, pontosan hány rajzot, és milyen színben képzelünk el, viszont nagyon fontos, hogy hozzáértő szakemberek munkáját kérjük a tetoválás készítésére.

Barátságos környezetben várjuk szegedi tetováló szalonunkba látogatókat. Minden munkánkat nagy odafigyeléssel végezzük, higiéniai követelményeket betartva dolgozunk. Fontosnak tartjuk a tetoválás és a piercingek esetében is, hogy előtte alaposan átbeszéljük vendégeinkkel az elképzeléseiket. Ennek megfelelően, akár ötleteket adva kezdjük el a munkát, csakis minőségi alapanyagok felhasználásával, és kiváló eszközök alkalmazásával. Amennyiben szeretne további információkhoz jutni, a www.tattooszeged.hu oldalunk segítségére lesz ebben. Eddigi munkáinkról, a szükséges kezelésekről, és egyéb érdekességekről is olvashat weboldalunkon.

Legyen minél hamarabb tulajdonosa a vágyott, Ön számára fontos jelentőséggel bíró szimbólum tetoválásának! Tetoválása készítését igényelje a mi stúdiónkban! Bármilyen elképzelése esetén garantáljuk a kiváló munka elvégzését. Elérhetőek vagyunk a 06-30-8586466 –os számunkon, és e-mailben a tattooszeged@gmail.com címen is, keressen minket bizalommal, és ossza meg velünk ötleteit!