=

Anyaság

Magánóvodába íratni a gyereket? Igen!

Szülőként már a kisbaba megszületése előtt fontos kérdésekben kell döntést hozni, ez a feladat aztán pedig még hosszú évekig a szülők vállát nyomja. Mi legyen a kicsi neve, milyen ételt kapjon, járjon-e bölcsődébe, melyik óvodába kerüljön, és még számos hasonló dolog.

Az óvoda kiválasztásának kérdése bizony sarkalatos dolog egy gyermek életében. A gyerekek az óvodában kezdenek igazi barátokat szerezni, itt lehet számos, még fejlesztést igénylő készségüket fejleszteni. Milyen óvodát szeretne a gyermekének ma egy szülő? Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy ma már egy szülő többet vár az óvodától, mint hogy legyen egy hely, ahol a gyermeke megtanul néhány mondókát és békésen játszik egész nap. Ennél többre van szükség ahhoz, hogy a gyerekek felkészülten lépjenek majd tovább.

Az állami óvodák mellett egy színvonalas magánóvoda is képes megadni ezt a gyerekeknek. Sőt! A magánóvodák több olyan előnnyel is rendelkeznek, ami igazi gyermekparadicsommá teszi őket a lurkók számára. Zenei nevelés, különböző sportok gyakorlása, idegen nyelv tanulás, sőt akár színjátszás is szerepelhet a programok között egyszerre? Igen, ez mind lehetséges egy helyen.

Ebben a korban a gyermekek kommunikációs képességei, mozgáskoordinációja, testtudata, de az önbizalma és a kifejezőkészsége is mind gondos törődést és fejlesztést igényel. A fentebb felsorolt foglalkozások együttesen képesek ezeket a célokat megvalósítani.

Csillaghegyi magánóvodánk minden téren igyekszik a gyerkőcök igényeit és szükségleteit szem előtt tartani, mindezt pedig úgy, hogy azért a szórakozásra is maradjon idő. Játszva tanulni és fejlődni, ez a cél, ott ahol jól megfér egymás mellett az aikido és a színjátszás, az angol tanulás és az éneklés.

Szeretné olyan helyen tudni gyermekét, ahol nem csupán a biztonságára, fejlődésére és a nevelésére fordítanak kiemelt figyelmet, de a boldog és szeretetteljes légkör kialakítására is? A www.csillagpagonyovi.hu weboldalunkon jobban megismerheti magánóvodánkat, és minden fontos információt megtudhat intézményünkről! Kérdéseivel bátran keressen fel minket telefonon, a 0620-573-9300-ás számon, vagy írjon nekünk az info@csillagpagonyovi.hu e-mail címre!