=

Gasztronómia

Magyar ízek bűvöletében

Manapság már könnyen megkóstolhatjuk a különböző országok ízeit idehaza is. Megannyi vendéglátó hellyel találkozhatunk, amik direkt egy ország ízeire specializálódtak, így kedvünkre válogathatunk, hol szeretnénk egy kellemes vacsorát vagy csak egy egyszerű ebédet elfogyasztani. Minden ország más konyhával rendelkezik, így más ízekben, élményekben lehet részünk a felszolgált ételek által.

De miért fordulnánk más tájak ételeihez, mikor a gasztronómia terén az egyik legkiemelkedőbb ország ételkülönlegességeiben is részesülhetünk? A magyar konyhakultúra egyik kiemelkedő része, a megannyi változatos és kreatív étel mellett, a karakteres és fűszeres ízvilág. A magyar konyhaművészet több mint ezer éves múltra tekint vissza, ami nagyban köszönhető országunk természeti adottságainak, az itthon termett zöldségeknek, gyümölcsöknek és az itt felnevelt állatoknak. Rengeteg jellegzetes magyar étellel találkozhatunk, amely tőlünk származik és külföldön csak halvány másolatát találhatjuk meg, akár a bográcsgulyás, halászlé vagy a töltött káposzta. A magyar konyha alapvető jellemzői a sertészsír, a vöröshagyma, fűszerpaprika, a sokszor használt sertéshús, a nagy mennyiségű tejföl, a sajátos fűszerek és még megannyi hozzávaló, ami az igazi magyar ételek ízét szolgáltatja.

Ha szeretne Ön is részese lenni a hamisítatlan magyar ízeknek, akkor látogasson el hozzánk a Bajai Halászcsárdába! Töltsön el nálunk egy romantikus vacsorát kedvesével, üljenek be hozzánk egy finom ebédre, rendezzen nálunk különféle eseményeket vagy akár tartsa nálunk esküvőjét! Jöjjenek el hozzánk, kóstolják meg az igazi dunai halászlevet vagy konyhánk egyéb ízletes fogásait! Hagyja más országok ételeit a hétköznap estékre és töltsék nálunk a fontosabb alkalmakat!

Látogassanak el honlapunkra, a www.bajaihalaszcsarda.com címre és tekintsék meg étlapunk és itallapunk! Weboldalunkon érdeklődhet esküvő és rendezvényszervezési lehetőségeinkről is! Esetleges kérdésekkel kapcsolatban hívjanak minket a 06-1-275-5245 telefonszámon vagy írjanak a bajaihalaszcsarda@gmail.com e-mail címre!