=

Karrier

Megbízható cégre lenne szüksége rendezvénye biztosításához?

Bár a nagyobb év végi rendezvények lassan lezajlanak, minden vállalkozás szervez év közben szakmai eseményeket, céges partikat, vagy éppen sajtótájékoztatókat. Ahhoz, hogy ezek a rendezvények gond nélkül folyhassanak, fontos, hogy a rendezvénybiztosításról is gondoskodjunk! És hogy pontosan milyen szolgáltatások tartoznak a rendezvénybiztosítás körébe?

  • Beléptetés – Ha névsor vagy meghívó alapján lehet csak a rendezvényre bejutni, elengedhetetlen, hogy megfelelő ellenőrző szolgálat végezze a beléptetést, akik kiszűrik a hamis belépőket vagy az illetéktelen személyeket.
  • Átvizsgálás – Ha a rendezvény megkívánja, a rendezvénybiztosítás keretében igényelhető, hogy a gyanús csomagokat vagy személyeket átvizsgálják a biztosítást végző szakemberek.
  • Portaszolgálat – Hasonlóan a beléptetéshez, ez is a belépő személyek ellenőrzésére és útbaigazítására szolgál, annyi különbséggel, hogy ezt főként nagyobb irodaházak esetében ajánlott igénybe venni.
  • Rendezvénybiztosítás – Magán az esemény fő helyszínén fokozott odafigyelés, mely a rendezvény gördülékenységét, a résztvevők biztonságát hivatott szolgálni.

A rendezvénybiztosítás kiegészítő szolgáltatása lehet még akár a sofőrszolgálat és a személyvédelem is. Érdemes mindezeket egyetlen megbízható szolgáltatótól igénybe venni, hogy a szervezés és a lebonyolítás ne ütközzön semmilyen akadályba!

Ha Ön is olyan rendezvénybiztosítással és más kiegészítő szolgáltatásokkal foglalkozó céget keres, ahol optimálisan és megbízhatóan végzik a munkájukat a szakemberek, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.alpha-team.hu weboldalra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés és megrendelés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a +36-1-210-3214-es vagy +36-70-777-5556-os számon, illetve e-mailben, az alphateamkft1@gmail.com címen. Bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, és biztosítsa rendezvénye gördülékenységét az Alpha Team Security Kft. profi segítségével!