=

Wellness

Megfizethető, igényes szállást keres? – Pihenjen Cserkeszőlőn!

Manapság azok a szállások a legnépszerűbbek, amelyek vendégközpontúak, vagyis komfortos szobákkal, kedvező árakkal és nem utolsó sorban kényeztető szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat. Ha a belföldi szálláskínálatban még nem találta meg azt a szálláshelyet, ami mindezt biztosítaná, ne kutasson tovább, válassza cserkeszőlői szállásunkat, az Éva Apartman!

Cserkeszőlő népszerű gyógyfürdőváros, mely már külföldi turisták számára is ismert és kedvelt, ennek köszönhetően szinte egész évben nyüzsgés jellemző a városra, mégis sikerül megtartani a családias, baráti hangulatot a településen belül. Cserkeszőlőn nemcsak a gyógyfürdőt érdemes meglátogatni, hanem a közelben található természeti látványosságokat is, a környezet adottságai megfelelő körülményeket biztosítanak a kirándulásokhoz, így nem véletlen, hogy a természet szerelmesei előszeretettel keresik fel többször Cserkeszőlőt!

Cserkeszőlői szállásunk a természeti kincsektől szinte karnyújtásnyira található, ráadásul a híres gyógyfürdő sincsen messze, így, ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a pihenés mellett életre szóló élményekkel is gazdagodhat, és a nálunk eltöltött idő alatt egy percet sem fog unatkozni! A kényeztető szolgáltatások mellett az Éva Apartman kulináris élményekkel is megajándékozza vendégeit, így az üdülni vágyók megismerkedhetnek a térség hagyományőrző ízeivel, jellegzetes ételeivel.

Mivel most nincsen főszezon, érdemes kihasználni az őszi nyugalmat, és egy hosszú hétvége keretein belül kikapcsolódni cserkeszőlői apartmanházunkban, így kiszakadhat a rohanó hétköznapokból és lehetősége van arra, hogy újra feltöltődjön még a karácsonyi forgatag előtt!  

Üdüljön ősszel is, ehhez pedig keresse fel cserkeszőlői szállásunkat, az Éva Apartman! További információkat honlapunkon találhat a www.cserkeszoloszallas.com címen! Ha kérdése van, keressen minket bizalommal telefonon, a 06-30-684-3854-es számon vagy írjon e-mailt a cserkeszoloszallas@gmail.com címre! Várjuk szeretettel cserkeszőlői apartmanházunkban!