=

Otthon-Lakberendezés

Megkopott bőr kárpitja? Nem gond, még megmenthető!

A bőr az egyik legősibb alapanyag, melyet az emberiség alkalmaz, mondhatni egyidős a társadalommal. Ugyan a kezdeti kikészítési módszerek nem bizonyultak ideálisnak a bőr tartósságát illetően, ám ez napjainkra már teljesen megváltozott. A bőr, restaurálással, akár egy egész életen át szolgálhatja kényelmünket!

A bőrápolásnak tulajdonképpen két alapfeltétele van, a rendszeresség és az alaposság. A megfelelő bőrápoló szerek alkalmazásával évekre meghosszabbíthatjuk bőrbútoraink épségét. Ám hiába a rendszeres gondoskodás, egy tényező mindig bekövetkezik, ez pedig nem más, mint a kopás! A bútor igénybevételétől és a bőr típusától függően a kopás lehet lassabb vagy gyorsabb folyamat, de mindenképpen bekövetkezik. A megoldás pedig a bőrfestés!

A bőrfestés a bútor felújításának végső fázisa, hiszen ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, fontos, hogy megfelelő alapot biztosítsunk a folyamatnak. A károsodás mértékétől függően a felújítás állhat a bőr megerősítéséből, foltozásából, festéséből, de akár a komplett lecseréléséből is! A bőrfestés során egy speciális szert alkalmaznak, mely nem csak visszaadja a bútor régi szépségét, de az élettartamát és az ellenálló képességét is megnöveli. Ezekhez természetesen az utókezelés is hozzájárul.

A bőrfestéshez és bőrrestauráláshoz fontos, hogy megbízható és tapasztalt szakembert keressünk fel, hiszen a bőr kényes anyag, és könnyen rongálódik. Cégünk sok éve tevékenykedik már bőrfelületek javításában és felújításában, tapasztalatunkat és tudásunkat arra fordítjuk, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatásban részesülhessenek! Az általunk javított bőrfelületek garantáltan hosszú életűek lesznek, tartósak és gyönyörűek! Látogasson el honlapunkra, a www.autokarpitozas.hu oldalra, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásainkról, így a bőrfestésről is. Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-30-9218-349-es számon, akár e-mailben, az info@autokarpitozas.hu címen!