=

Életmód

Meglévő vérnyomásmérőjéhez új alkatrészekre van szüksége?

A stabil vérnyomás nem mindenkinek adatik meg. Vannak, akiknek már fiatalon változékonyabb a kelleténél, vagy éppen túl alacsony, illetve túl magas, de inkább idősebb korban jellemző, hogy nem működik megbízhatóan. A vérnyomás ideális értékét ma már megbízható gyógyszerekkel be lehet állítani. Az orvosok a betegektől azt kérik, hogy emellett végezzenek rendszeres, otthoni mérést is, saját vérnyomásmérővel. A vérnyomásmérő használatára egyéntől függően szükség van naponta többször vagy csak hetente néhány alkalommal. Ha valakinek már az elvárásoknak megfelelően beállították a vérnyomását gyógyszerekkel, akkor is szükség van havonta egy ellenőrző mérésre. Végül azoknak is ajánlott a vérnyomásmérő rendszeres használata, akik sportolnak, és már elmúltak harminc évesek.

A vérnyomásmérők nem mindig megbízhatóak, különösen akkor nem, ha elromlik bennük valami. Ilyenkor azonnal szakember segítségére van szükség, aki a meglévő vérnyomásmérőt új alkatrésszel képes visszahozni az életbe. Nem mindegy, hogy milyen céget választunk, hiszen mindenki szeretné a lehető leghamarabb visszakapni készülékét.

A www.vernyomasmerokalibralas.hu címen megtalálhatja vérnyomásmérő kalibrálással foglalkozó cégünket, a Commed Trade Kft.-t. Bármikor fordulhat hozzánk, amikor csak szakmai segítségre van szüksége meglévő vérnyomásmérőjének új alkatrészeivel kapcsolatban. Tudjuk, hogy fontos és rendszeresen használatban lévő orvosi készülékről van szó, ezért igyekszünk tartani a rövid határidőket, és ha lehet, akár azonnali javítást végezni. Nincs szükség bejelentkezésre sem, csak hozza be a hibás vérnyomásmérőt, és mi új alkatrészeket szerelünk be a régi, tönkrement elemek helyett!

Ha szüksége van szolgáltatásainkra és szakértelmünkre, forduljon hozzánk bizalommal! Részletes tájékoztatással tudunk szolgálni vérnyomásmérő kalibrálásról, új alkatrészekről és javításról a honlapunkon megadott elérhetőségeinken. Csak írjon a commed@commed.hu  e-mail címre, vagy pedig hívjon minket a +36-1-222-7000-es, illetve a +36-1-252-0578-as telefonszámokon!