=

Programok

Megoldás a nyomasztó téli hangulat ellen: egy hétvége a Hotel Járjában!

Ön is tapasztalta már, mennyivel nyomottabb a hangulata a téli hónapokban? A fagyos időjárás és az állandó sötétség komolyan rombolhatja közérzetünket, és ez az érzés csak fokozódik januárban, amikor már a karácsonyi hangulat is elmúlik. Ilyenkor van igazán szükségünk egy kis feltöltődésre, ám utazni leginkább csak tavasszal és nyáron szokás, hiszen olyankor ideális az idő a városnézésre. Egy minőségi hotelben töltött hétvége azonban megoldással szolgálhat a téli stresszes és nyomasztó időszakban is!

Miért is éri meg hajdúszoboszlói Hotel Járja mellett dönteni, ha kikapcsolódásra vágyunk?

Egyrészt a hajdúszoboszlói hotel messzemenően komfortos hely, nem csak a kényelmet biztosító berendezések és szolgáltatások miatt, hanem mert végre nem nekünk kell a takarításról, főzésről gondoskodunk. Hiába is próbálnánk otthon relaxálni, az állandó házimunka mindig elrontja az élményt. A hajdúszoboszlói hotelben egy percig sem kell ezzel foglalkoznunk, a személyzetnek köszönhetően minden nap csillogni fog a szobánk akkor is, ha ennek érdekében mi a kisujjunkat sem mozdítottuk. Ráadásul a hajdúszoboszlói hotel szobái olyan bútorokkal és elektronikai eszközökkel is fel vannak szerelve, amelyek otthonunkban nem feltétlenül találhatóak meg. Egy hétvégére pedig megengedhetjük magunknak azt a luxust, ami a hétköznapokból hiányzik. Mivel a hotelhez tartozik étterem, az étkezés is a lehető legkényelmesebb módon megoldható. A kikapcsolódás csúcsát mindenképp a wellness részleg jelenti, melyet bármikor könnyedén használatba vehetünk, és alig egy percre van a hotelszobánktól. Napokig ki sem kell tennünk a lábunkat a hotelből, és így is teljeskörű élményben lehet részünk.

Felejtse el a nyomasztó telet, töltődjön fel a hajdúszoboszlói Hotel Járjában! Látogasson el honlapunkra, a www.hoteljarja.hu weboldalra, ahol megtekintheti szállásajánlatainkat és szolgáltatásainkat is! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-52-412-724-es vagy a +36-30-9-452-663-mas telefonszámon, illetve az info@hoteljarja.hu e-mail címen!