=

Divat-Trend

Melyik hónapban esküdjünk?

Életünket összekötni valakivel egy hatalmas esemény, hiszen a ceremóniától fogva egy új szakasz veszi kezdetét az életünkben. Mások lesznek a szokásaink, az életkörülményünk, az egész életünk megújul. Nem is csoda, hogy az esküvői szertartás egy nagyon nagy dolog, melyet igen hosszú folyamat megszervezni. Ki kell választanunk a ruhát, a csokrot, a díszítést, az esküvői helyszínt, az esküvői menüsort, a meghívókat, de az egyik legfontosabb eldöntendő kérdés: milyen hónapban esküdjünk?

Nos, ez teljes mértékben attól függ, mi a menyasszony és a vőlegény kívánsága. Képzeljük el az esküvői helyszínt egy otthonos, barátságos helyszínen, ahol az ablakon át látszik, hogy nagy pelyhekben hull a hó, kinn lovas szán várakozik az ifjú párra. A téli esküvők nagy előnye a havas táj szépsége és a nyári hőségből adódó kellemetlenségek elkerülése.

Ezzel szemben a nyári esküvő is gyönyörű lehet lombos, hűs, virágzó fák alatt. A nap szikrázik, megcsillannak a szirmok az oltárig vezető úton, pompázatos ruhákban jelenhet meg a násznép. Az esküvői dekoráció álomba illő lehet a virágok sokszínűségének köszönhetően, ám a kánikula nehézséget jelenthet az ételek tekintetében.

A hőmérséklet szempontjából a legelőnyösebb mind az egybekelők, mind a násznép, de a lakodalmas menüt is figyelembe véve, hogyha az esküvőnket megpróbáljuk a tavaszi hónapokra, vagy őszre szervezni, ám ilyenkor pedig a csapadékos idő okozhat bonyodalmakat.

A szertartást és az utána következő pillanatokat rendezvényszervezők segíthetnek varázslatosabbá és egyszerűbbé tenni, bármely évszakban! Tervezze meg az esküvőt, úgy és akkor, ahogyan Ön szeretné, és mi segítünk tökéletessé varázsolni az eseményt bármilyen nehezítő körülmény mellett!

Válasszon olyan időpontot, amelyik a legkedvesebb az Ön számára, amelyet megálmodott! Mi segítünk az esküvő szervezésében, levesszük a válláról a terhet! Ismerje meg szolgáltatásaink részleteit, látogasson el honlapunkra, a www.mifaker.hu weboldalra! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket e-mailben, az info@diofa-etterm.hu címen, vagy telefonon, a +36 20 437 9772-es számon!