=

Otthon-Lakberendezés

Mentse meg kedvenc kanapéját!

A legkényelmesebb és legtöbbet használt ülőalkalmatosság egy háztartásban kétségkívül a kanapé. Mint az egyik legnagyobb igénybevételnek kitett használt tárgy, sajnos ez is elhasználódik egy idő után.

A bőrből készült kanapék, fotelek legnagyobb előnye a tartósság és a tisztíthatóság, bőrápoló szerekkel kifejezetten szép állapotban lehet tartani a bútorokat. A nagycsaládosok körében igen praktikus darab, hiszen bármit könnyedén le lehet róla mosni. Ám a sok-sok játék, ugrálás, vagy meghitt filmnézés után a kanapénk bizony elkezdhet megkopni, vagy egy-egy óvatlan mozdulat után felszakadni. Sajnos kedvenc bútoraink is elévülnek egyszer.

Bizony sok esetben a bútoraink is a szívünkhöz nőhetnek. Ha már régóta velünk van, vagy baleset történt, és csak a bőr kezd kifakulni, kikopni, vagy néhány szakadás, sérülés látszik a felszínen, nem érdemes kidobni a még teljesen jól használható kanapét! Megmentheti bőrfestéssel, vagy bőrrestaurálással!

A bőr javítása lehetséges, és rengeteget lehet vele spórolni. Gondoljon bele, mennyi megtakarítás kell lecserélni a sérült, ám még használható kanapéját! Nem éri meg újat venni, ha a megoldás lehet bőrfestés is. Amellett, hogy a bőr restaurálása visszaadja kanapénk régi kinézetét, saját ízlése szerint is alakíthatja bútorát, miközben ugyanolyan kényelmes és tartós marad!

Amennyiben az autóban rongálódott meg a bőr a kormányon, vagy az ülésen, ugyanez lehet a megoldás! A kormányfestés, könyöklő bőrfestés, de akár az ülés teljes szivacs javítása is olcsóbb, mintha az egészet lecserélné az ember. Az anyagiaktól eltekintvén autónk berendezése mégiscsak a kocsihoz és hozzánk tartozik, nem kell lecserélni csak azért, mert megkopott néhány részlet.

Amennyiben Ön is szeretné, ha költséghatékonyan újjá születne bőr kanapéja, vagy autóülése, látogasson el a www.autokarpitozas.hu weboldalunkra a részletekért! Kérdéseivel bátran hívjon a 06 30 9218 349-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@autokarpitozas.hu címünkre!

Spóroljon a kanapén, ne dobja ki! Festesse újra, tisztíttassa meg, de feleslegesen ne költse pénzét új bútorra, inkább keressen fel minket!