=

Karrier

Mentsen életet Ön is!

A legmeghatóbb történetek közé tartozik az, amikor a sötét, hideg éjszakán hazafelé sétálunk, majd egyszer csak, nem is olyan távolról szomorú kismacskanyávogást hallunk. Körbenézünk, keressük a hang forrását, majd megtaláljuk a sötét sarokban az árva kiscicát, aki reményteli tekintettel néz ránk. Ázik, fázik éhes, és csak egy vágya van: hogy végre otthonra leljen. A szívünk összeszorul, és gondolkodás nélkül hazavisszük az árva apróságot. Állatorvoshoz visszük, megvizsgáltatjuk, majd örökbe fogadjuk és gondoskodunk róla.

Számtalan árva kisállat él az utcákon, a menhelyeken pedig főleg, ezek az állatok pedig igénylik a törődést és a gondoskodást, és ebbe beletartozik a rendszeres vizsgálat, valamint az éves oltások és féreghajtók beadása is. Ezeket a feladatokat általában az állatorvos, valamint az állatorvosi asszisztens végzi el. Ők segítenek kis négylábú kedvenceinknek a gyógyulásban, ők vigyáznak rájuk és ők foglalkoznak velük, bármilyen gondról vagy betegségről legyen szó.

Az állatorvosi, valamint asszisztensi szakma csodálatos hivatás, hiszen ártatlan, segítségre szoruló állatok százait mentik meg, valamint segítenek rajtuk. Életüket áldozzák arra, hogy segíthessenek és gyógyíthassanak, erre pedig csak egy szót tudunk írni: lenyűgöző!

Önnek is régi vágya az, hogy állatokon segítsen? Védelmezni szeretné őket, gondoskodna róluk? Állatorvosi asszisztens képzésünkön elsajátíthat minden tudást, ami csak szükséges, így a vizsga után lehetőséget kap arra, hogy immár a kisállat-gyógyászatban dolgozzon, méghozzá állatorvosi utasításokra, így pedig nem csak segíthet az árva, védtelen életek megmentésében, de folyamatosan tanulhat is!

Látogasson el a tapis-oktatas.com címen elérhető weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalálhat Állatorvosi asszisztensi képzésünkről! Más tanfolyam érdekelné? Kutyakozmetikus képzésünk, valamit Aranykalászos gazda képzésünk is várja Önt! Kérdése lenne? Ne féljen feltenni! Keressen fel minket telefonon, a (+36)-30/ 779-8156-os telefonszámon, valamint email-en, az info@tapis-oktatas.com címen!

Jelentkezzen Állatorvosi asszisztens képzésünkre, és mentsen életet Ön is!