=

Divat-Trend

Menyasszonyi csokor típusok – Válasszon egyéniségéhez illő csokrot!

Az esküvő napján mindennek tökéletesnek kell lennie, beleértve a menyasszonyi csokrot is. Az évek során különböző kialakítású csokrokkal találkozhattunk, ennek köszönhetően napjainkban a menyasszonyok a saját ízlésükhöz igazíthatják a virágkompozíciók összeállítását.

Többféle virágcsokor létezik, amelyeket eltérő szempontok alapján csoportosíthatunk:

  • Az egyik típus a könnyű, egyszerű menyasszonyi csokor, amely a virágokat természetes szépségükben hagyja érvényesülni, itt azonban számolni kell azzal, hogy a levágott, szépséges virágoktól pár napon belül búcsút vehetünk, így a csokor nem marad más, csak egy szép emlék.A másik megoldás, ha a menyasszonyi csokrot nem élő virágokból, hanem selyemvirágokból készítik.
  • Ez a kivitelezés nem csak gyönyörű, de örökké is szól, arról nem is beszélve, hogy így nem szezonális virágok is kérhetőek, valamint az allergiásoknak sem kell félniük attól, hogy a tüsszögés tönkreteszi a nagy napot.

A selyemvirágból készült csokrokat a Selyemcsokor kínálatában találhatja meg!

További információkért keresse fel honlapunkat a www.selyemcsokor.com címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20/317-8878-as számon, vagy érdeklődjön e-mailen, az eveartdesign@gmail.com címen!

Kérje Ön is menyasszonyi csokrát selyemvirágokból, így örök emléke marad a nagy napról!