=

Életmód

Mert megérdemlik: luxus kutyaház az ember legjobb barátjának

A kutyák alapvetően kinti háziállatok, amik egyes kivételektől eltekintve idejük nagy részét a szabad ég alatt töltik. A vadon élő állatokkal ellentétben azonban a kutyáknak nem kell esőben, szélben, hóesésben, vagy fagyban is kitenni magukat az időjárás viszontagságainak, nincsenek arra kényszerülve, hogy egy bokor alatt keressenek menedéket, csupán bebaktatnak a kényelmes, tágas és meleg kutyaházukba és szunyókálnak egyet.

Egy kutyaház is sokféle lehet: egy épphogy csak összeeszkábált, düledező tákolmány, egy készen vásárolt, takaros kis házacska, de akár egy luxus kutyaház is. Ez talán túlzásnak hangzik, de ha részletesebben megismeri, mitől is luxus kategóriás egy ilyen kutyaház, Ön sem fog kételkedni abban, hogy a kutyája megérdemel egy ilyet!

A www.kutyahaz.eu weboldalon megismerkedhet cégünkkel és termékeinkkel is, megtudhatja, hogy milyen is egy igazi luxus kutyaház. Amit kínálunk, az egyszerre dekoratív, egyedi és praktikus; a kutyusnak és a gazdinak is nélkülözhetetlen.

Luxus kutyaházaink az előzetes elképzelések alapján, megrendelőink kívánsága, ízlése, és természetesen a kutyusok igényei alapján készülnek. Kizárólag minőségi alapanyagokból és a legmodernebb technológiák segítségével, színvonalasan kivitelezett luxus kutyaházakat gyártunk és forgalmazunk. A cél a kényelem, a magas minőség, a komfort; egy olyan házikó létrehozása, ahol a kutyus nem fázik télen sem. A luxus kutyaház alja impregnált fenyő hajópadló, belső borítása rétegelt falemez, ami első osztályú hőszigetelést is kap, a tető pedig kanadai zsindely. Az ilyen kutyaház melegen tart, jól szigetel, ellenálló és könnyen tisztítható. Felszerelhető külön kényelmi extrákkal, mint például fűthető kutyatállal, thermo függönnyel, vagy kutyamatraccal is.

Lépjen velünk kapcsolatba a +36-20-209-2650-es telefonszámon, vagy írjon az info@kutyahaz.eu email címre, és rendeljen négylábú barátjának luxus kutyaházat, hiszen megérdemli! Várjuk megkeresését!