=

Divat-Trend

Mi is az a HIFU?

A HIFU, avagy High Intensivity Focused Ultrasound (nagy intenzitású fókuszált ultrahang), egy az eddigiektől nagyban eltérő kezelés az ultrahangos bőrfiatalítás világában, hiszen soha nem látott hatékonysággal képes felvenni a küzdelmet a megereszkedett, ráncos bőrrel szemben.

De hogyan is működik ez a remek eljárás, mi különbözteti meg a többi hagyományos HIFU-tól és a hasonló elven működő fiatalító kezeléstől?

A Mikro-Makro HIFU alapjában véve ugyebár koncentrált ultrahangot bocsájt ki, és így fejti ki hatását, egy adott, természetesen általunk meghatározott területen. Ez nem jár sem sérülésekkel, sem felépülési idővel, mindösszesen hővel, ami a kezelés elhanyagolhatatlan része. Egyediségét, és tartós hatását az adja, hogy hasonló céllal ez az eljárás képes a legmélyebbre juttatni az ultrahang hullámokat még gyorsabban és még sűrűbben az eddigieknél. Ez a gyakorlatban 4,5mm-t, 3 mm-t, és 1,5 mm-t jelent 3 rétegben, ami a bőr legalsóbb rétegeit is lefedi mátrix hálóban. Tehát, a bőr teljes mélységében képes ultrahangot kibocsájtani, és ezzel működésre késztetni az elasztin és a kollagén sejteket. Ezen anyagok felelnek bőrünk feszességéért, viszont harmincon felül a termelésük lelassul, és folyadék tartalmuk csökken. Aminek következtében könnyen megereszkedhet a bőr. A HIFU kezelésnek hála, ez a folyamat megállítható, kezelhető, illetve visszafordítható. A HIFU hőhatást bocsájt ki ezekre a sejtekre, és azok ennek következtében aktívabb működésbe kezdenek, továbbá anyagcserénk sokkal több folyadékot fog juttatni erre a területre, hogy a sejtek megfelelően tudjanak regenerálódni, a kezelés után pedig ennek hatásait érzékelhetjük, hisz a bőr 3-6 hónap alatt újjáépül. Akár már kezelés után vagy rövid időn belül lehet látni az eredményt, de végleges hatását 6 hónap alatt fejti ki.

Ha szeretne egy olyan kezelést igénybe venni, melynek hatására garantáltan sokkal feszesebb lesz bőre, illetve akár éveket is letagadhat a korából, akkor a Mikro-Makro HIFU-t Önnek találták ki! Szalonunkban professzionális szinten végezzük ezt a kezelést, így Ön biztos lehet a kifogástalan végeredményben! Ha szeretne ingyenes konzultációt vagy további információkat megtudni a HIFU-ról, illetve egyéb kezeléseinkről, akkor látogasson el weboldalunkra, a www.santemedbeauty.hu–ra!

Ha kérdése adódna szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 0630/648-0878-as vagy 0628/360-603-mas telefonszámok egyikén!